„Много е забавна!“ Така актьорът Даниел Крейг описа срещата си

...
„Много е забавна!“ Така актьорът Даниел Крейг описа срещата си
Коментари Харесай

Даниел Крейг за срещата си с Елизабет II: Много е забавна!

„ Много е занимателна! “ Така артистът Даниел Крейг разказа срещата си с Нейно Величество кралица Елизабет II. Агент 007 и английската кралица се срещнаха през 2012 година по отношение на Олимпийските игри в Лондон. Двамата си партнираха в скеч.

Актьорът, който се снима в пет кино лентата от поредицата за Джеймс Бонд, вземат участие в „ Late Show “ и водещият Стивън Колбърт го помоли да показа своите усещания за най-прочутия монарх на планетата.

" Много смешно. Много е забавна”, отговори 53-годишният артист. „ Правим фотоси и тя просто сподели: „ О, не, той е този, който в никакъв случай не се усмихва. Добре ". Когато желае да се пошегува, тя споделя анекдот за мен “, разкри Даниел Крейг.

Той описа и за нейните фамозни кучета корги: „ Търкалях се по пода с тях през множеството време. Те имат свои камериери, доста са другарски настроени “.

Забавната сцена сподели 007 да извършва каскада със своето момиче от Бонд, кралицата, осведоми Dariknews.bg. Дуото, несъмнено дублирано от каскадьори, скочи от хеликоптер и дойде на стадион Уембли, под звука на саундтрака от филмите за сътрудник 007.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР