Много е вероятно страната ни да отнесе много допълнителни санкции,

...
Много е вероятно страната ни да отнесе много допълнителни санкции,
Коментари Харесай

БФС окончателно съсипа футбола ни: Мач в Пловдив няма да има, чакат ни жестоки санкции от УЕФА

Много е евентуално страната ни да отнесе доста спомагателни наказания, с изключение на служебна загуба с 0:3 от " маджарите "

Българският футболен съюз, воден от някои от легендите от международното състезание в Съединени американски щати през 1994 година, е напът да съсипе българския футбол за дълги години напред. Скандалът с гостуването на Унгария към този момент е интернационален и решение не се вижда на хоризонта - мачът няма да се играе в Пловдив. Резултатът е явен - чака ни гилотина от страна на УЕФА, след която футболът ни няма да може да се възвърне в продължение на години, написа offnews.bg.

Въпреки заканите от страна на Георги Иванов - Гонзо (Черния слип), както и други деятели, " опраскали " играта с коженото кълбо у нас, смяна няма да има.

Общината в града под тепетата отхвърли да даде стадион " Христо Ботев " за европейската подготовка сред България и Унгария. Причината е, че към и на оборудването текат строителни действия, а с упования митинг на почитатели обстановката може да се трансформира в извънредно рискова.

" В писмо до БФС локалните управляващи в Пловдив препотвърждават решението си от петък, а точно - няма опция да даде на БФС за прилагане стадион " Христо Ботев " в интервала 14-16.11.2023 година

В свое мнение от през днешния ден Илиян Филипов, представляващ ДЗЗД " Колежа ", оповестява, че периодите за преустановяване на строителните действия, демобилизация и привеждане на строителната площадка във тип, в който тя няма да заплашва живота и здравето на жителите, е прекомерно къс и няма по какъв начин това да се случи за посочените дати.

Към днешна дата ДЗЗД " Колежа " прави строително-монтажни работи на браншове " Б " и " Г " и прилежащите им паркинги, които са планувани авансово и са част от развой, който не може да бъде пресечен за толкоз къс период. Предвидените СМР се правят с тежка техника, прецизират от фирмата-изпълнител.

" Всички действия са планувани авансово и съобразени само с програмата на ФК " Ботев " Пловдив и тяхното осъществяване няма по какъв начин софтуерно и в посочения период да бъдат прекратени и в допълнение да бъде обезопасена строителната площадка и прилежащите зони ", се споделя в мнението на ДЗЗД " Колежа ".

Предвид всичко изложено и воден само от грижата за живота и здравето на жителите, кметът на Пловдив Костадин Димитров препотвърди решението, че стадион " Христо Ботев " не може да бъде употребен от БФС в интервала 14-16 ноември 2023 г ", осведомят от Община Пловдив.

Това решение ще бъде провал освен за управлението на БФС, само че и за целия български футбол. Много е евентуално страната ни да отнесе доста спомагателни наказания, с изключение на служебна загуба с 0:3 от " маджарите ". Глобата ще е жестока - над 100 000 евро, ще бъдем лишени от няколко домашен срещи и е доста евентуално да ни дисквалифицират от идните мачове за Световното през 2026 г.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР