Много е вероятно руските войски в Украйна да се струпват

...
Много е вероятно руските войски в Украйна да се струпват
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Фокусът на руските сили се мести на юг

Много е евентуално съветските войски в Украйна да се струпват в южната част на страната в очакване на контраофанзива от страна на украинските сили, само че и като подготовка за нахлуване.

Дълги колони от съветски военни камиони, танкове, артилерия и други оръжия не престават да се отдалечават от Донбас в югозападна посока , а това съгласно ежедневната сводка на английското разузнаване може да значи и нов стадий на офанзивата с изместен фокус на юг.

Батальонно-тактически групи с бройка от 800 до 1000 военнослужещи са изпратени в Крим и съвсем несъмнено ще бъдат употребявани за поддръжка на съветските сили в Херсонската област, предизвестяват още английските военни.

Те се базират на известия, от които излиза наяве, че сили от окупираните от Русия Мелитопол, Бердянск, Мариупол и континентална Русия се трансферират през Кримския мост в анексирания Крим.

" Войната на Русия против Украйна скоро ще навлезе в нова фаза. Най-интензивните военни дейности ще се трансферират на фронт, разпрострян се на към 350 км от Запорожие до Херсон ", се споделя в отчета.

Украинските сили все по-често нападат мостове, хранилища за муниции и железопътни линии в южните региони на Украйна, в това число стратегически значимата железопътна линия, свързваща Херсон с анексирания Крим, с цел да затруднят снабдяването на Русия с оръжие и военни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР