Много е вероятно да поискаме да ни бъде връчен мандатът

...
Много е вероятно да поискаме да ни бъде връчен мандатът
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Може да поискаме да получим мандата в рамките на тази седмица

Много е евентуално да желаяме да ни бъде връчен мандатът в границите на тази седмица, предвид на държанието на другите политически партии в Народното събрание. Имаме решение на Националния съвет и на обединението, че в случай че ние не забележим на процедура гласувани закони от това болшинство, значи, че то е некомпетентно да образува държавно управление. Това съобщи Лена Бориславова, народен представител от ПГ на ПП-ДБ в " ".

" Всички срещи с политическите сили към този момент са завършили, само че към момента не сме седнали да обсъдим с сътрудниците от " Да, България ", които са част от тактическата група за контакт, какви са техните усещания от диалозите зад кадър ", сподели още тя.

Според нея всякога, когато партията група стигне до това " да има действително гласувани закони в зала по всички наболели тематики ", се намира опрощение от всяка една от другите партии по какъв начин те да не се случат и да не се гласоподават

" Това, което обаче обществено видяхме, демонстрирано от всички партии, е още веднъж нежеланието дълго отлаганите проблеми да бъдат решени, разяснява Лена Бориславова.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР