Много е вероятно да има нов търг за емблемата и

...
Много е вероятно да има нов търг за емблемата и
Коментари Харесай

Нов търг за емблемата на ЦСКА

Много е евентуално да има нов търг за емблемата и имуществото на сдружението на ЦСКА, което е в процедура на неплатежоспособност.

Бизнесменът Вълкан Стойновски е спечелил делото за собствеността на парцелите в местността Карадере до Бяла на втора инстанция. Сега последната е Върховния съд.

Синдик Дора Милева макар проблемите включи парцелите в масата на несъстоятелността и даже те по оценка са най-ценните отвън емблемата.

При състояние, че разногласието бъде решен дефинитивно от Вълкан Стойновски, то би трябвало да се промени всичко, в това число и оценката на цялото имущество. Това съгласно адвокати значи нов търг и всичко би трябвало да стартира изначало.

Победа на Стойновски може да значи и смяна на синдика, откакто Дора Милева е позволила нарушаване.

Спорът за парцелите е още от времето, когато “Титан” управляваше ЦСКА. Те ги бяха заложили като гаранция за задълженията към Национална агенция за приходите. След като стартира процедурата по неплатежоспособност, те бяха върнати назад от страната, с цел да бъде изработен търг.

Имуществото бе извоювано от компанията “Ред анималс” на почитатели на ЦСКА, която даде за него 8 милиона лв.. Приключване на договорката обаче няма по какъв начин да има при новите условия, даже да бъдат отхвърлени всички последни тъжби.

При това състояние има сериозна възможност въпросът с търга за имуществото да продължи до края на 2018 година, откакто процедурата ще започва още веднъж.

До момента имаше два търга, като първият се провали на стадион “Българска армия”, тъй като на него не бяха позволени компаниите, близки до притежателя на “Лудогорец” Кирил Домусчиев.

„ 24 часа “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР