Много е възможно, поне от всичко, което до момента наблюдаваме,

...
Много е възможно, поне от всичко, което до момента наблюдаваме,
Коментари Харесай

Много е възможно при ротацията да има съществени промени в МС

" Много е допустимо, най-малко от всичко, което досега следим, да се случат по-съществени лични промени в Министерския съвет при ротацията. Като цяло управническото болшинство ще се резервира, формулата ще се резервира, само че е допустимо да има повече от предстоящите лични промени в кабинета.

Дали Политическа партия и Директива за птиците ще преглътнат да бъдат по-скоро в ролята на Мария Габриел - това е любопитен въпрос. Поне от метода, по който те досега вземат участие в това управническо болшинство, считам, че може би ще им се наложи да го създадат. "  

Това предвижда в четвъртък Геновева Петрова от " Алфа рисърч " през БНР.

През миналата седмица две социологически организации, една от които " Арфа рисърч ", за пръв път мериха и доверието към Делян Пеевски от Движение за права и свободи. Той се почувства обиден от ниските проценти утвърждение и излезе с позиция, в която изяснява, че за него най-важни са хората.

" Доколкото все още господин Доган извършва официално позицията на ръководител на Движение за права и свободи, а господин Пеевски е единственият публично номиниран за този пост, сметнахме, че би било значимо за хората да бъде тествано доверието към двамата. Резултатите демонстрират по какъв начин отношението се разпределя вътре в симпатизантите на самите партии.

По предписание партийните водачи печелят най-голямо доверие от страна на личните си гласоподаватели, а при Движение за права и свободи сега е доста забавен начален стадий, при който господин Доган се употребява с утвърждението на болшинството от симпатизантите на Движение за права и свободи, до момента в който за господин Пеевски съвсем половината от тях към момента не дефинират съответно отношение. Как ще се развие оттук насетне поддръжката за него вътре в самата партия е забавен и значим въпрос освен от позиция на публичните настройки, само че също по този начин и от позиция на бъдещата политика в страната ", уточни Петрова.

Тя разяснява и бурната реакция на Пеевски.  

" Когато един представител, партия или който и да е получи доста несъизмеримо политическо въздействие спрямо публичното доверие, което съществува към него, резултатът от тази обстановка сме го виждали няколко пъти и постоянно, по предписание, се показва в по-силно изразено публично неодобрение. Понеже приказваме за господин Пеевски, дано да си спомним 10 години по-рано, когато той беше в центъра на публичното внимание и когато отново беше обстановка, при която той и Движение за права и свободи бяха в състояние да получат в действителност несъизмеримо с публичната поддръжка към тях политическо въздействие. "

Раздаването на квалификации от едни представители на институции във връзка с други е извънредно нездравословно " за цялата среда ", безапелационна е тя: 

" Именно по този метод се получава това разположение на средата и, респективно, обстановка, при която хората употребяват стартират да гледат на всички институционални представители, на които би трябвало по принцип да разчитат за разнообразни неща, като на хора, които просто се карат между тях и се пробват да получат по-голямо въздействие ".  
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР