Много е възможно Кепа Арисабалага да е изиграл последния си

...
Много е възможно Кепа Арисабалага да е изиграл последния си
Коментари Харесай

Кабайеро: Знам, че бе трудно за Кепа, но се насладих на момента

Много е допустимо Кепа Арисабалага да е изиграл последния си мач за Челси, настояват британските медии. Наставникът на "сините ", Франк Лампард, показа, че ще търси нов вратар преди летния трансферен прозорец.

Резервният вратар на лондончани, Уили Кабайеро, се завърна в игра при равенството 2:2 против Лестър в дуел от 25-и кръг на Висшата лига. Аржентинският пазач не се оправи по най-хубавият метод, само че Лампард е подготвен да му даде време.

След дуела Кабайеро показа, че е знаел, че ще бъде титуляр.

"В деня преди мача тренирахме и разбрах, че ще стартира от първата минута. Бе сложен миг за Кепа, за тима. Ние се почитаме доста, за треньора също бе тежко ", показа вратарят.

"Той ми сподели да бъда убеден. Знам, че е мъчно решение за него, само че го одобрих и му се любувах. Бе доста почтен с мен. Като вратар, би трябвало да превключвам доста бързо и да съм подготвен за всяка опция. Чувствам се съвършено, тъй като играхме добре и взехме точка на сложен стадион, против сложен тим ", призна Кабайеро.

"Ще забележим какво ще стане, аз ще не преставам да демонстрирам, че мога да играя и да съм в стартовата единайсеторка. Но никой не е сигурен за мястото си. Треньорът ни сподели да продължаваме да работим старателно. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР