Много е важно силите за отбрана и сигурност на Украйна

...
Много е важно силите за отбрана и сигурност на Украйна
Коментари Харесай

Зеленски: Русия трябва да губи всеки ден - това е справедливо

Много е значимо силите за защита и сигурност на Украйна и цялата страна да работят в един екип в името на защитата. Русия би трябвало да губи всеки ден - това е заслужено. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски във видеообръщението си, представено от " Укринформ ".

Както всекидневно той направи къс обзор на миналия ден и по-важните си срещи

Проведох специфичен формат на срещата на личния състав. Фокусирахме се най-много върху проблемите на първа линия. Имаше отчети от главнокомандващия, командирите на основните посоки и началника на Главното разследващо ръководство, заяви той.

Обръща се оптимално внимание на тези региони, където се движим напред, и тези, където украинските сили са в защита. Във всички региони първата задача е да се унищожат оптимално окупаторите, тяхното съоръжение, хранителни запаси, хранилища и щабове. Много е значимо нашите сили за защита и сигурност, цялата ни страна да работят в един екип в името на защитата , настоя Зеленски.
 Медведев нахъсва Русия да търси ексцентрични цели за удар против Украйна
Медведев нахъсва Русия да търси ексцентрични цели за удар против Украйна

В отговор на офанзивите на Киев против съветски цивилен обекти

На съвещанието на Щаба, несъмнено, обширно обсъждаме и всички въпроси, свързани със отбраната против съветския ракетен и дронов гнет. Защита на нашите хора, нашите градове, нашите пристанища, черноморския зърнен кулоар. Подготвяме мощни отговори на офанзивите на съветските терористи, закани се президентът.

Проведох и няколко политически срещи, по-специално по отношение на Европейския съюз (ЕС) и нашата интеграция. Тази година би трябвало да стартираме договаряния за участие. Украйна е изцяло готова за това - ние вършим нужното от наша страна, всичко допустимо, с цел да подсигуряваме, че Европейски Съюз също е изцяло квалифициран тъкмо тази година.

Проведох и огромна среща с представители на държавното управление и нашите специалисти по интернационалните връзки по отношение на износа на украинска селскостопанска продукция през територията на европейските страни. Има доста значимо съглашение с Европейската комисия (ЕК) по отношение на 15 септември, когато е последният ден на рестриктивните мерки за износа на зърно от нас. Смятаме, че европейската страна ще извърши отговорностите си на тази дата, когато краткотрайните ограничавания ще престанат да важат. Всяко разширение на рестриктивните мерки е безусловно недопустимо и напряко неевропейско.

Европа има институционалния потенциал да работи по-рационално, в сравнение с да затвори граница за избран артикул. Работим доста интензивно с всички, с цел да намерим решение, което да дава отговор на духа на нашата Европа.
 Украйна нахока
Украйна нахока " неприятелска " Полша, че отхвърля да внася зърното ѝ след 15 септември

Варшава счита да удължи едностранно възбраната за импорт
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР