Много е важно най-накрая да има устойчива форма на политическо

...
Много е важно най-накрая да има устойчива форма на политическо
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Трябва да има политическа мъдрост за сформиране на нормално правителство

Много е значимо най-сетне да има устойчива форма на политическо ръководство, което да изкара цялостен мандат. Това сподели президентът на КНСБ на среща с кандидат-депутати от –.

Това стабилно ръководство би трябвало да подсигурява методичност на вземането на решения и връщането на нормалността която беше изгубена през последените години. Това докара до доста диспропорции и на макрониво, които доста ни тормози, съобщи Димитров.

За нас е явно, че стопанската система ни може да пораства. За бъдещето на стопанската система са значими вложенията в промишлеността, съсредоточени във върхови технологии. Управлението на европейските средства би трябвало да ни дадат ясна посока за софтуерна рационализация, което да даде опция за по-добри заплати. За нас въпросът за индустриалното развиване е фундаментален и той по някакъв метод " се бие " със зелената договорка и метода, който тя действа, уточни синдикалистът.

Преди да приказваме за каквито и да е управнически цели, има нещо пред скоби – това е импулсът да върнем нещата там, където бяха, означи претендентът за народен представител от – Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

Най-големият проблем до момента беше опитът да халюцинираме всеобщо и да подменяме комплицираните проблеми с маркетингови трикове. За страдание, комплицираните проблеми нямат елементарни решения. Трябва да водим диалози по какъв начин да решим тези комплицирани проблеми. Важна е и политическата мъдрост да се образува обикновено държавно управление – от лица с опит и с обучение. Опитът да вземеш някой приветлив човек, да го облечеш в костюм и да го сложиш в министерски кабинет, се провали, акцентира Дончев.

Инвестициите във всевъзможен тип инфраструктура са приоритет, само че необикновен фокус ни е обучение, човешки капитал, пазар на труда, индустриално развиване. Икономиката ни има потребност от инженери и би трябвало да помислим по какъв начин да върнем интереса към професионалното обучение. Енергетиката също е приоритет, само че би трябвало да забележим в каква посока ще тръгне и новият Европейски парламент, добави претендентът за народен представител от –.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР