Много е важно кой информира хората. Досега не можаха да

...
Много е важно кой информира хората. Досега не можаха да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Крадат се 8 млрд. лева

Много е значимо кой осведоми хората. Досега не можаха да вкарат огромните специалисти в полемиката за имунизациите и ковид. Трябва да създадем една масирана акция и не би трябвало да се подценяват антителата. Това съобщи Кирил Петков от " Продължаваме промяната " в ефира на Нова телевизия.

Служебното държавно управление съумя да направи нещо доста значимо, а това е да актуализира бюджета, безапелационен бе той.

" Цените на силата лежат върху предходното ръководство на ГЕРБ, тъй като бордовете, които ръководят са от ГЕРБ. Бих уволнил тези хора, само че има закон, който ги пази. Трябва да се махнат тези хора, тъй като другояче казусът лежи изпод. Не купуваме задоволително количества азерски газ да вземем за пример, който е на ниска цена. Този газ не е платен, тъй като бордовете са същите и саботират сега ", съобщи той във връзка скачащите цени на електрическата енергия у нас.

По думите му към 8 милиарда лв. се крадат. " Докато не спрем кражбите, не би трябвало да пипаме налозите. Трябва верните потенциали да са на най-ключовите позиции. Ако спрем кражбата на тези 8 милиарда лв. - то ще има пари за всичко ", безапелационен бе Петков.

" Първото нещо, което ще създадем след изборите е да приказваме с всяка една партия, само че без Движение за права и свободи. Защото, когато сложиш Делян Пеевски като лидер на листа във Велико Търново, то ясно казваш на хората, че не ти пука и няма по какъв начин да има нулева корупция ", съобщи още Кирил Петков.

По думите му всички би трябвало да се обединят към едно - нулева корупция и промяна на основния прокурор.

Искам да потвърдя - като министър съм вкарал много папки в прокуратурата, само че ситуацията е все едно от починал писмо, добави той във връзка инхаус поръчките.

Като гласувате за нас, ние доказахме през последните 4 месеца, че имаме смелостта и воля да спрем корупцията. Трябва да преструктурираме НЕК и БЕХ, би трябвало да махнем крадците. Трябва да хванем тези 8 милиарда лв. и да ги насочим по верния метод, съобщи още Петков.

Що се отнася до канадското му поданство, Петков сподели, че е отчаян, тъй като не му е било разрешено да вкара даже и документално мнение по тематиката. " Съдът привиква единствено специалисти, които обществено са се оповестили срещу. Ще изчакам през днешния ден той да се произнесе и тогава ще обявявам и разясня проблема ", съобщи още Кирил Петков.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР