Много е важно какво казва Стево Пендаровски. Той дава всички

...
Много е важно какво казва Стево Пендаровски. Той дава всички
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Пендаровски дава опорки за омраза към българите - Политика

„ Много е значимо какво споделя Стево Пендаровски. Той дава всички опорки за ненавист към българите – това, че България е неприятната, България прави провокации, българите сами са си отговорни и би трябвало да се преценяват “, съобщи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев по bTV.

Той беше включен в лист, направен от македонската партия „ Левица “, с шестима души, които да бъдат оповестени за личност нон грата.

„ Това доста припомня на един отблъскващ закон след 1945 година за отбрана на македонската чест. Според него всеки, който каже, че е българин, влиза в пандиза като колаборатор с „ българската фашистка окупаторска власт “, разяснява евродепутатът.

Думите на Ковачев са отзив от  съгласно закона за чужденците „ да бъде неразрешено влизане в страната на един евродепутат от България и на няколко други лица от България поради предходни и продължаващи техни дейности срещу ” Северна Македония.

Според Пендаровски законовите условия за налагане на такава мярка са " опасност за публичния ред, опасност за националната сигурност или опасност за интернационалните връзки на Република Северна Македония ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР