Много е важно какви цели си поставяш, ако очакванията са

...
Много е важно какви цели си поставяш, ако очакванията са
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Не Нинова, а „онзи хубавец“ Калоян Методиев взема решенията в БСП

„ Много е значимо какви цели си поставяш, в случай че упованията са ти ниски, то евентуално резултатът е добър. Сигурен съм, че резултатът на партията на Стефан Янев е доста добър, задачите са били такива, просто да влязат в Народното събрание “, съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров, представен от Tribune.

По мотив обвиняванията от страна на Корнелия Нинова, че нямат народен представител от града поради вътрешната съпротива в партията, градоначалникът съобщи: „ Да сте ме чули в миналото да се извинявам за ръководството на Перник?! Като чуя някой политик да се оправдава и доста бързо променям канала. Съветът ми е този човек да си смени попрището. Отдавна няма червени райони, имахме обичайни, само че това е към този момент в предишното. “

Владимиров, който остава член на партията разгласи, че е напуснал Националния съвет, тъй като този партиен орган от дълго време не действа.

„ Той се събира рядко и нормално на автограф отстраняват неуместните, когато в редките случаи се събират е, с цел да избавят Нинова. Аз нямам място в този орган освен това ръководство и управление “.

Кметът на Перник разяснява и присъединяване на Българска социалистическа партия в ръководството в четворната коалиция, като съобщи, че остава една горчилка, че просто е употребявана власт. Той посочи, че интервалът е бил дребен, само че с цел да е почтен пред гласоподавателите, които не могат да бъдат излъгани, България не се е трансформирала към по-добро.

„ Политическа партия много са навлезли в лявото поле, претендират да са дясна партия, само че на база на изявленията им и дейностите им са напълно в лявото поле. Българска социалистическа партия доста от дълго време се отдалечи от това да бъдат съвременна лява партия, нито има съвременно, модерно и съвсем нищо ляво. Ние станахме дори не и лидерска партия. Прочетох, че сме се освободили от зависимости. Това е толкоз обикновено и клиширано, че към този момент не е забавно “, съобщи Владимиров.

Към днешна дата той съобщи, че даже водачът на Българска социалистическа партия не взима решенията. „ Проблемът в нашата партия е, че към този момент даже и Корнелия Нинова не взима решенията, а оня хубавец, който уволниха от президентството за несръчност. Той кадрува и взема решение всичко в Българска социалистическа партия. Каква е зависимостта на Нинова от този човек?! Аз от този човек с изключение на да сее ненавист, нищо друго не съм чул. Защото, в случай че президентството не го бяха взели, щеше да е следващият международно незнаен човек, който се прави на политолог “, съобщи Владимиров по адрес на Калоян Методиев.

Кметът на Перник е безапелационен, че ще се кандидатира за втори мандат на идните локални избори, няма упоритост да оглавява Българска социалистическа партия.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР