Много е важно как започвате деня си. Пиенето на топла

...
Много е важно как започвате деня си. Пиенето на топла
Коментари Харесай

Ето тази лимонена вода ще ви осигури всички ползи на лимона

Много е значимо по какъв начин стартирате деня си. Пиенето на топла лимонена вода заран се трансформира в известен модел. Но тя не “изстисква ” всички свойства на лимона, които можете да употребявате.

Топлата вода с лимон не разрешава да употребявате всички супер хранителни субстанции в пулпата и кората. Сваряването на целия лимон, без да се изстисква сокът, ви разрешава да получите всички хранителни субстанции, които лимонът може да предложи.

Вижте тази невероятна рецепта:

6 лимона

вода

мед

Получаване:

1) Нарежете шест лимона на половина и прибавете вода.

2) Оставете ги да врят във вода за 3 минути.

3) Оставете тенджерата да се охлади в продължение на 10-15 минути.

4) Отстранете лимоните от водата.

5) Пийте гореща лимонова вода.

6) Изсипете останалата част от топлата вода в стъклен буркан за по-нататъшна приложимост.

Забележка: Можете да добавите мед за по-добър усет!

Предимства:

Укрепва имунната ви система. Предпазва от настинки. Предлага необикновен енергиен заряд. Помага при храносмилането и контролира обмяната на веществата. Изчиства ви от многото отрови. Контролира равнището на pH в тялото ви. Почиства кожата. Освежава дъха. Помага ви да отслабнете. Подобрява настроението и ви оказва помощ да избегнете тревога. Подпомага разнообразни типове лекуване.

Вижте още: Това натурално лекарство е способно да победи рака

Чаша от тази лимонена вода ще ви помогне да започнете деня си, изпълнени с удобна сила, с цел да покажете на света кои сте в действителност!

Не е нужно да затопляте водата всяка заран. Можете също по този начин да пиете лимонената вода студена като леден чай. Хранителните субстанции остават, само че се уверете, че напитката не е прекомерно студена. Ако предпочитате водата топла, можете да я затоплите малко!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР