Много е важно и ключово за България реформите да продължат.

...
Много е важно и ключово за България реформите да продължат.
Коментари Харесай

Атанас Славов: Ключовото мнозинство трябва да е между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

Много е значимо и основно за България промените да продължат. Рискът си заслужава, би трябвало да продължаваме напред. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия министърът на правораздаването в оставка във връзка предстоящите договаряния сред " - " и за ротация на държавното управление.

През уикенда сигурно ще има натоварен развой на договаряния, само че най-важното е дали политическите субекти ще предпочетат реформаторският развой да продължи или някои политически субекти ще предпочетат да се отиде на предварителни избори, съобщи Славов.

Директно декларирам, че от " " желаеме промените да продължат във всисчки браншове и сме подготвени за това, добави той.

Надявам се политическите водачи и обединенията в Народното събрание да проявят разсъдък, да мислят и за държвата, и за поетите задължения пред интернационалните ни сътрудници. В тази политическа онстановка не можем да отидем на предварителни избори, акцентира правосъдният министър в оставка.

В отговор на въпрос ще взе участие ли в ръководството след ротацията и дали ще се употребяват така наречен плаващи болшинства, означи: " Не мисля, че формулата с плаващи болшинства е работеща, в противен случай – тя крие опасности. несъмнено беше част от болшинството за измененията в Конституцията, само че съглашението за ръководство е функционалност на съглашение сред две политически сили - – и " - ". Така би трябвало да бъде и отсега нататък ".

В съответни начинания би могло да се постанова и по-широка подрепа, само че основното болшинство би трябвало да е това сред - и " - ", разяснява министърът на правораздаването в оставка.

По думите му оценките за работата на Министерството на правораздаването като цяло са позитивни.

Попитан дали изпълняващият функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. би трябвало да се отдръпна от поста, до момента в който тече следствието за Мартин Божанов - Нотариуса и Петър Петров - Еврото, съобщи: " В съпоставяне с някогашния основен прокурор сигурно имаме доста по-институционално и съответно държание. Ключово в случаите с Божанов и Петров е дали имаме без значение следствие. Ключово е това следствие да е обективно, всестранно, цялостно и да се стигне до всички взаимовръзки, да се стигне до цялата истина. Целта е този път да стигнем до дъно и в случай че някой има да се тормози, дано да вземе своите решения ".

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР