Много е важно да бъде възстановен авторитетът на Народното събрание,

...
Много е важно да бъде възстановен авторитетът на Народното събрание,
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов сигурен, че преди Коледа ще има правителство

" Много е значимо да бъде възобновен престижът на Народното събрание, а ние считаме, че двамата с Христо Иванов, че водачите на политическите сили, които ще образуват болшинството е добре да останат в Народното събрание. Нека изпратим в държавното управление потвърдени специалисти и да засилим съществено парламентарният надзор върху активността на изпълнителната власт ".

Това съобщи заместник-председателят на 47-о Народно заседание и съпредседател на Демократична България Атанас Атанасов пред Българска национална телевизия. 
Ясен е първият кандидат за поста на Атанас Атанасов отпред на ДСБ
Вече има първи съперник за поста ръководител на ДСБ на сегашния водач Атанас Атанасов. Дългогодишният ръководител на партията за райо...

По думите му в политиката, до момента в който всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано. Мандатоносителите са тези, които вършат съответните оферти и предложиха един сътрудници, юрист с добра биография Никола Минчев и този човек е заслужен за ръководител на Народното събрание, изясни Атанасов. Около 90% от локалните структури на ДСБ като част от Демократична България би трябвало да взе участие в болшинство в Народното събрание и да поддържа държавно управление с мандата на Продължаваме промяната. 

Нищо не е контрактувано на този стадий, разкри Атанасов за договарянията за кабинет и добави, че с цел да бъде контрактувано всичко, би трябвало Продължаваме промяната да се договорят с четири партии. Трябва да се направи всичко належащо и Атанасов е сигурен, че преди Коледа ще има новоизбрано постоянно държавно управление на България. 

Демократична България ще отстояват своите позиции пред Продължаваме промяната. При тази настройка на Народното събрание без гласовете на Българска социалистическа партия няма по какъв начин да се сформира държавно управление. Ние ще помогнем да има болшинство, да има държавно управление и да се отговор на упованията на българските жители, акцентира военачалник Атанасов. 

Демократична България не са желали поста на вътрешен министър, като доста хора пращали военачалник Атанас Атанасов на поста вътрешен министър. Той желае да остане в Народното събрание, а бранш " Сигурност " има потребност от избрани салда. В Народното събрание би трябвало да има фигури, които през парламентарния надзор да изискат промени и да не се злоупотребява с този бранш, разясни Атанасов. 
Как гласоподаваха главните политически водачи?
В деня на балотажа съвсем всички политически водачи на парламентарно показаните партии и обединения упражниха правото си на глас. В т...

Той желае да види дали всичко, което е говорено в мола по време на договарянията за сформиране на съдружно държавно управление, е документално контрактувано. Три имена са излезли от Продължаваме промяната за техния план, като Атанас Атанасов не изключва това да е тестване за вътрешното пространство. Бойко Рашков добре си прави работата, оцени Атанасов. 

Персоналното систематизиране в Министерски съвет не е обсъждано към момента, тъй като към момента нищо не е готово. 

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР