Много е важно българинът да започне да се харесва. Трябва

...
Много е важно българинът да започне да се харесва. Трябва
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: България може да разцъфне, съвсем скоро и бързо

Много е значимо българинът да стартира да се харесва. Трябва да остане несклоняем и на инат на цялата система да отиде да гласоподава. Винаги има избор. Това сподели най-хубавият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев.

" България може да разцъфне. Съвсем скоро и бързо. Според мен рецесията е на стойностни и качествени хора. Това е главната рецесия. Трябва да се реши рецесията с бедността на хората. Недопустимо да има пенсия 300-350 лева Аз не мога да го трансформира и до ден днешен  това не е действително. Ние сме страна от Европейски съюз. Наистина тези хора са работили цялостен живот за България и не заслужават тази орис “, съобщи Пулев пред bTV.

Според боксьора е извънредно значимо, когато хората излизат да гласоподават, да не се предават. Той изясни и с какво може да завоюва едно бъдеще ръководство.

" За мен персонално би трябвало да се направи екип от експерти, които в действителност да им бъде сложено заданието от горната страна вярно, с цел да могат да работят вярно. И който не съблюдава разпоредбите, би трябвало да бъде незабавно изваден, променен и и нещата ще потръгнат “, сподели спортистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР