Много е трудно, когато се появи бебето и в къщата

...
Много е трудно, когато се появи бебето и в къщата
Коментари Харесай

Куче се приближи към малко бебенце! Майка му беше сложила скрита камера. Изненадата беше голяма, когато кучето видя бебето! (ВИДЕО)

Много е мъчно, когато се появи бебето и в къщата или жилището би трябвало да живеят взаимно с куче. Стопаните – родители постоянно се тормозят по какъв начин кучето ще реагира при появяването на новороденото и дали няма да му направи нещо. Колкото и да е положително кучето, постоянно първоначално е мъчно приобщаването му към нов член от фамилията.

Дори в множеството случаи доста хора продават или подаряват кучетата си от боязън за децата си. Но в този случай, който ще видите, това надалеч не е по този начин. Нещо повече! Майката на бебето постави скрита камера, с цел да види реакцията на техният бийгъл при първия му допир с бебето. Тя беше сигурна, че нищо неприятно няма да му се случи. Сега остава да видите по какъв начин кучето одобри дребното бебче, щом го видя за първи път! Бигъл или бийгъл е порода средно-големи кучета. Появяват се като ловен кучета в Англия през първата половина на 19 век. Те живеят към 12-14 години. Обонянието им е мощно развито. Ушите им са дълги и кадифено меки. Бигълът е отзивчив и обича да си играе. Тази порода произлиза от хрътките.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР