Много е трудно да затвориш дадена серия. Те са много

...
Много е трудно да затвориш дадена серия. Те са много
Коментари Харесай

Клей Томпсън: Предстои ни най-тежкият мач за годината

" Много е мъчно да затвориш дадена серия. Те са доста добър тим и сме наясно, че ще играят с детайл на обезсърчение. За да се противопоставим на това и да го надвием, ще изисква повече старания, в сравнение с в който и да е мач през годината ", съобщи гардът на Голдън Стейт Уориърс Клей Томпсън преди гостуването на Бостън Селтикс в мач номер 6 от финалите на НБА.
Стеф Къри и трофеят от US Open
Уориърс водят в серията с 3-2 и имат късмет да стигнат до четвърта купа в границите на осем години с победа в " Ти Ди Гардън ", само че домакините са решени да стигнат до седми мач. " Очакваме с неспокойствие това предизвикателство. Трябва да го приемем, няма различен метод. Последен мач в нашата зала, който би трябвало да въплъти целия ни сезон ", сподели Джейлън Браун от Бостън. " Ще дадем всичко от себе си, не сме обезпокоени. Не се опасяваме от Голдън Стейт Уориърс. Искаме да излезем на корта и да покажем най-хубавия баскетбол, на който сме способни ", добави той.

Селтикс изоставаха с 2-3 в полуфиналната си серия на Изток против Милуоки Бъкс и играха седми мач във финалите против Маями, като завоюваха и трите мача, в които бяха опрени до стената. " Вече сме привикнали с тази обстановка, тя е част от природата ни. Просто още един сложен мач. Наясно сме, че когато се изправяме против велики баскетболисти, нямаме право на доста неточности. Вярваме в себе си, ще оставим всичко на паркета ", разяснява определеният за бранител на годината Маркъс Смарт.

По време на своята подготовка в " Ти Ди Гардън " през вчерашния ден двата отбора съумяха да се допрян и до трофея от мейджър голф шампионата US Open, който стартира довечера в Бруклайн, градче в покрайнините на Бостън.

Шестият мач сред Голдън Стейт и Бостън стартира в 3:00 часа сутринта българско време в петък. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР