Много е трудно да се предвиди развитието на ситуацията, възникнала

...
Много е трудно да се предвиди развитието на ситуацията, възникнала
Коментари Харесай

САЩ: Ситуацията с коронавируса е трудно предвидима

Много е мъчно да се планува развиването на обстановката, зародила след експлоадирането на пандемията от ковид, съобщи Си Ен Ен.

Американската телевизия се е позовала на отчет на администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския. В документа, който е бил с размер от над 100 страници и носел датата 13 март, се е изказвало догатката, че болестта би могла да не бъде овладяна и през идващите 18 месеца. Не се е изключвал и разновидността една вълна на болестта да затихне, само че по-късно да избухне нова.

150 са умрелите инфектирани с новия ковид в Съединени американски щати

В отчета се е посочвало още, че при вероятно продължение на пандемията може да бъдат наранени доставките на артикули за федералните, щатските и локалните управляващи, а също и за елементарните консуматори. На най-голям риск е било изложено снабдяването с здравно съоръжение (предпазни маски, апарати за командно дишане, дезинфектанти и други).

Съединени американски щати стопират издаването на визи за множеството страни в света. Конгресът гласоподава $100 милиарда помощи за засегнатите от COVID-19 служащи

Авторите на документа са допълнили, че в Съединени американски щати е почнала разработка на ваксина против ковид. "Все още не е ясно по кое време обаче ще приключи този развой, както и лабораторните и клинични проучвания, с цел да може този медикамент да бъде пуснат на пазара. Дотогава Белият дом би трябвало да работи, осъзнавайки обстоятелството, че би било мъчно да подхваща бързи ограничения ", е пишело още в отчета.

Според наличните към този моменти данни умрелите инфектирани с новия ковид в Съединени американски щати към този момент са били над 150, а инфектираните - повече от 9000.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР