Много е трудно да се общува с импулсивни хора, а

...
Много е трудно да се общува с импулсивни хора, а
Коментари Харесай

Импулсивни дами: Жените от кои зодии не сдържат емоциите си?

Много е мъчно да се поддържа връзка с импулсивни хора, а когато това са дами, обстановката става изключително комплицирана. Когато се справяте с дамите от тези три зодии, би трябвало да сте готови за всеки сюжет.

Силни подиуми на ревнивост, нервности, театрални жестове, картинни сълзи, даже припадъци - всичко това е прелестно да се види на екрана във филмите, само че рядко доставя наслаждение, когато се случва край вас. Някои дами обаче имат толкоз избухлив темперамент, че постоянно сюрпризиратблизките си с сходни трикове, а от време на време даже ги ползват и на инцидентни познати. Астролозите са сигурни, че представителите на тези три знака на зодиака по-често от останалите " молят " за нещо близките.
 Как зодиите от Овен до Дева се ядосват? Как зодиите от Овен до Дева се ядосват?
В тази публикация ще си приказваме за гнева на зодиите и по-точно по какъв начин другите зодии от Овен до Дева се ядосват.  Овен: Бурен яд Ак...

Лъв

Жените, родени под знака на Лъва обичат намерено да демонстрират своите страсти: в случай че са щастливи, тогава с цялостна мощ се смеят на глас, само че и се сърдят от цялото си сърце. Те не са привикнали да се сдържат, по тази причина е по-добре да не попадат в гореща обстановка. По принцип, те са в положение да смажат гнева или друга отрицателна страст в себе си, само че вършат това единствено когато имат потребност от това. Все отново би трябвало да има някой воновен и осъден за нещо, което си е наумила дамата Лъв.

Близнаци

Младите дами от този знак могат да обидят някого напълно инцидентно. Те споделят това, което им пристигна на мозъка, без да се мислят за следствията. В тях съжителстват цяла тайфа подличностности и затова проявата на усеща им може да бъде доста спорна. Събеседник, коойто не е наясно с нравите на тези дами, може даже да бъде шокиран! Освен това, Близнаците съзнателно не желаят да се отхвърлят от прекарването на страсти, заради което постоянно нарушават разпоредбите и възбраните.
 Шест метода да се оправим с гнева си Шест метода да се оправим с гнева си
Много хора се ядосват и не знаят по какъв начин да управляват гнева си. В тази публикация ще ви покажем шест метода, посредством които да се овладеете: ...

Овен

За Овена самоконтролът е очевидна  проява на боязън. Прекомерното ограничение им пречи да реализират задачата си. Затова те постоянно умишлено се стремят да разбият стандартите и да дадат воля на страстите. По природа дамите от този знак са водачи. Никои ограничавания няма да им пречат, само че не си коства да ограничавате прекалено много тяхната характерност.

Импулсивността е запазена марка на дамите и това им основава много усложнения в общуването. Това важи изключително мощно за зиброените нагоре зодиакални знаци.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР