”Много е трудно да се направи обективна преценка на подхода

...
”Много е трудно да се направи обективна преценка на подхода
Коментари Харесай

Проф. Чорбанов: Няма как бившите управляващи да избягат от отговорност

”Много е мъчно да се направи справедлива преценка на метода на страните в здравната рецесия. Западните общества имат доверие към държавните институции. Скепсисът, който го има в нашите институции, е на база на това, че инситуциите дават обещание неща, които просто не се случват и това води до липса на доверие. Директното прекопирване на ограничения от Западна Европа не постоянно води до справедливи резултати и би трябвало характерен и самостоятелен метод към всяка държава”.

Това съобщи имунологът от Българска академия на науките проф. Андрей Чорбанов пред bTV.

След 14 месеца наличие в рецесията на предходното държавно управление, няма по какъв начин да се избяга от отговорност. Служебното държавно управление не е единственото, което носи отговорност за създалата се обстановка. Много от събитията преди служебното държавно управление не бяха на равнището, на което трябваше да бъдат, счита той.

" По отношение на имунизациите акцията би трябвало да бъде положителна и информативна за всеки, който желае да си постави ваксина. По отношени на цели групи хора, страдащи от болести, имунизацията е форма на предварителна защита. Но за общия случай същинският щит, който е в нашата обстановка сега в България, са преболедувалите, в сравнение с имунизираните ", сподели още професорът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР