Много е прав Иво Сиромахов, че щом човек влезе в

...
Много е прав Иво Сиромахов, че щом човек влезе в
Коментари Харесай

Боян Атанасов: Не разбирам Слави. Какво значи за мажоритарен вот ни трябва спокоен парламент?

Много е прав Иво Сиромахов, че щом човек влезе в Народното събрание и незабавно престава да харесва мажоритарната система. И не разбирам доводите на Слави, че с цел да се вкара мажоритарен избор ни трябвал " сигурен и спокоен парламент ". Каквото и да значи това, написа в собствен пост във фейсбук Боян Атанасов.

Явно за дотацията това изискване е невалидно и са сигурни и спокойни, че ще мине. Но ме мъчи и още един въпрос - по какъв начин съгласно Слави настояването му за незабавна смяна в посока мажоритарни избори и висенето му пред Народното събрание с дни кореспондираше със сигурността и спокойствието в оня парламент от 2017 година?!!!

Ако толкоз доста искаш нещо, в случай че то е главната причина да създадеш дори партия за да го постигнеш, в случай че някой различен - пък било то и ГЕРБ предложи тази смяна, за която ще има обезпечено болшинство от най-малко 126 гласа в Народното събрание и в този миг ти получиш внезапно загуба наизуст и започнеш да бръщолевиш някакви измислени опорки за сигурност и успокоение, е аз не знам какъв брой хора ще продължат да имат вяра на подобен човек.

Боян Атанасов
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР