Много е плашещо да обичаш. Много пъти в началото съм

...
Много е плашещо да обичаш. Много пъти в началото съм
Коментари Харесай

Веселин Плачков: Четири или пет пъти си тръгвах от Мариана

" Много е плашещо да обичаш. Много пъти първоначално съм бягал от Мариана “, признава Веселин Плачков. Популярният артист за първи път осветява детайлности от връзката си с поп звездата Мариана Попова, която прерасна в общуване на фамилни начала, скрепено с общи театрални изяви, две прелестни деца и няколко домашни любимци.

" Четири или пет пъти си тръгвах от Марианка първоначално “,издаде екранният Левски. " Стоя един месец при нея и си потеглям “, изяснява той.

" Ставаш слаб, ставаш подвластен от индивида, в който си влюбен, и в един миг какво става? Ами в случай че този човек си тръгне? Как ще стане? “, връща лентата обратно към тогавашните си терзания артистът.

Звездата от лентата на Максим Генчев за Апостола доверява още, че не е скривал страховете си от своята годеница. Но с времето към тях се прибавят и други, към този момент да не загуби партньорката си, трансформирала се в неговото второ " аз “.

" Аз съм й казвал; като остареем някой ден, да не е посмяла да си тръгне преди мен. Това ще ме съсипе “, опасява се Плачков.

Докато са още млади обаче, двамата се възползват от привилегията на възрастта си - да демонстрират дебелоглав, да се посдърпват, да спорят. " Спорим за разнообразни неща. Най-вече за децата и животните. Мариана доста ги обича, до момента в който аз не желая Толкова животни вкъщи “, споделя Плачков, написа HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР