Много е опасно да се твърди, че висши политици притежават

...
Много е опасно да се твърди, че висши политици притежават
Коментари Харесай

Симеон Дянков за клеветите на Рашков: Много е опасно да се твърди, че висши политици притежават банки! Разклаща се доверието в банковата система и ни отдалечава от европейския банков съюз

Много е рисково да се твърди, че висши политици имат банки. Такова изказване разклаща доверието в банковата система. И отдалечава България от европейския банков съюз. В предишното Българска народна банка постоянно е вземало остри ограничения против такива изявления. Това разяснява някогашният финансов министър Симеон Дянков във връзка изказванията на Бойко Рашков от през днешния ден, че Бойко Борисов има банка. Той съобщи това обществено, пред публицисти.

Рашков не стопира да сипе операции на кило в пропагандата с подправени вести преди вота и даже си разреши въпросната брутална неистина за банката - нещо, което е ясно, че няма по какъв начин да е правилно, тъй като Борисов е в политиката от повече от десетилетие и непрекъснато е проверяван от службите.
свързани новини32180преди 4 часа94759преди 4 часа
Мигновено Борисов регира на подправената вест. " Радев, когато бъде притиснат за лъжите му, той пуска Бойко Рашков ", отсече Борисов и цитира изявлението на Бойко Рашков за банката, след което се обърна към него. " Рашков, в случай че през днешния ден не кажеш банката, на която съм притежател, с цел да отида да си седна на мястото, на следващия ден завеждам клюка против тебе. Незабавно кажи името на банката, на която съм притежател. Защото аз не съм притежател на никаква банка ", скочи водачът на ГЕРБ.

" Аз банка нямам. Незабавно желая да каже коя е банката. И желая всички медии да ходите по него и да го питате ", прикани той.

" В момента те са доста терзание, виждат, че няма да им се получат нещата и би трябвало да създадат операции на изборите. Те ще пипнат софтуера ", предвижда Борисов.
свързани новини83436преди 4 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР