Много е лесно да направите една жена щастлива – достатъчно

...
Много е лесно да направите една жена щастлива – достатъчно
Коментари Харесай

Как да направите една жена щастлива според зодията

Много е елементарно да извършите една жена щастлива – задоволително е да знаете под кой зодиакален знак е родена. Астролозите настояват, че доста от нашите стремежи зависят от това.

Ето по какъв начин да извършите една жена щастлива

 

Овен

За да извършите дамата Овен щастлива, уважавайте нейната независимост, оставете я сама да реши какво би трябвало да прави. Подарете й плодовете на вашия триумф, нови усещания и страсти. Бъдете другар и ухажор по едно и също време. Бъдете леки, радостни и в това време целеустремени като нея. Подкрепете нейните упоритости и стремежи, общувайте като равни и в никакъв случай не позволявайте на приятелката ви да скучае.

Телец

За да извършите дамата Телец щастлива, би трябвало да се опитате да задоволите всичките й земни стремежи. Жената от тази зодия ще бъде разчувствана от действителни дейности поради нея. Дайте й чувство за надеждност, неизменност и непоклатимост и тя ще бъде най-щастливата жена на Земята. Разберете защо мечтае тази жена и сбъднете желанията й. Ще отнеме доста време, само че вечно ще спечелите нейната обич и ще извършите представителя на тази зодия благополучен.

Близнаци

За да извършите дамата Близнаци щастлива, непрекъснато я изненадвайте и радвайте с вашата непредсказуемост и лекост. Изслушайте я, бъдете мощни, дайте й чувството, че е зад каменна стена. Интересувайте се от нейния свят, споделяйте ползите си с нея, забавлявайте я. Не ограничавайте по никакъв метод дамата Близнаци и й дайте опция да поддържа връзка с доста хора, не я вкарвайте в ограничавания и не й оставяйте опцията да почувства пълнотата на живота.

 

Рак

За да извършите дамата Рак щастлива, давайте й всеки ден чувството, че е обичана, мечтана и значима. Тази жена се нуждае от непрекъснато удостоверение, че е нужна и потребна. Щастието на дамата Рак се крие в креативната реализация и любовта. Ако се усеща обичана и може да прави това, което й носи наслаждение, тя ще бъде най-щастливата жена на света.

Лъв

За да извършите дамата Лъв щастлива, постоянно я оценявайте и хвалете, правете й похвали, водете я на разнообразни събития. Жената Лъв постоянно би трябвало да свети, да бъде център на вниманието. Този хубав човек не може да бъде оставен у дома, тя би трябвало да се забавлява. Не забравяйте да създадете към нея ореол на разкош и хубост, подарете й бижута. Поканете жена Лъв на спектакъл, на купони, на посетители. Тя ще бъде най-щастливата жена на света, в случай че животът й е цветен и разнороден.

Дева

За да извършите дамата Дева щастлива, бъдете почтени с нея, дайте й възприятие за надеждност и успокоение. Дайте на жена Дева романтика и обич, само че в това време не забравяйте за лоялността и предаността. Поддържайте ред и непорочност във всичко, бъдете деликатни към нейните думи, подкрепяйте нейните желания. Жената Дева ще бъде щастлива, в случай че има до себе си правилен, безрезервен и работлив мъж.

Везни

За да извършите дамата Везни щастлива, създайте й чувство за комфорт, успокоение и естетика. Поемете решението на множеството житейски въпроси и не натоварвайте дамата от тази зодия с непотребни отговорности. Подкрепете ползите на своя фаворит, бъдете добър събеседник и слушател, обградете дамата Везни с хубост. Представителите на тази зодия обичат романтиката и хубостта към себе си.

Скорпион

За да извършите дамата Скорпион щастлива, би трябвало да й дадете чувство за сигурност и комфорт, както и да сте не по-малко мощни и сполучливи от нея. В връзките с нея би трябвало да се придържате към правилата на равнопоставеност, не се опитвайте да я подчините на себе си, само че и не й позволявайте да вземе превъзходство над вас. Важно е да подкрепяте нейните желания, не се опитвайте да я променяте, уважавайте правото й на персонално пространство. Бъдете интелигентен, великодушен и почтен сътрудник, споделяйте общи ползи с жена Скорпион и тя ще бъде щастлива във връзката ви.

Стрелец

За да извършите жена Стрелец щастлива, бъдете лесни и положителни, уважавайте правото й на независимост, водете забавни диалози с нея и поддържайте тъждество в връзките. Приемете определения си подобен, какъвто е, създайте атмосфера на естетика и взаимно съгласие, бъдете забавен събеседник и другар. Ако внесете многообразие в свободното си време и също по този начин непрекъснато забавлявате дамата Стрелец, тя ще бъде доста щастлива.

Козирог

За да извършите дамата Козирог щастлива, подкрепете нейните упоритости и цели, бъдете предан, благонадежден и сериозен сътрудник, дайте й възприятие на убеденост в утрешния ден. Създайте удобна, спокойна среда за определения от вас, поддържайте мир и взаимно съгласие в връзките. Не забравяйте да вършиме похвали на дамата Козирог и да й разказвате за възприятията си, в никакъв случай не я критикувайте, а в противен случай, хвалете я по-често.

Водолей

За да извършите дамата Водолей щастлива, уважавайте правото й на независимост и персонално пространство и не забравяйте да поддържате мир и естетика във връзката си. Представителят на тази зодия не толерира спорове, ограничавания и заяждания. На първо място, тя се нуждае от другар, който ще бъде добър събеседник и забавен, невероятен човек. Проявете интерес към ползите на дамата Водолей, подкрепете нейните желания, отнасяйте се с почитание към нея и вашият сътрудник в живота ще бъде благополучен по отношение на вас.

Риби

За да извършите дамата Риби щастлива, бъдете същински рицар и бранител за нея, а също по този начин създайте приказка в живота й. Представителите на тази зодия обичат ухажването и романтиката, както и сензитивното и деликатно отношение към тях. Никога не критикувайте определената от вас и я приемете такава, каквато е. Жената Риби търси прочувствена непосредственост и особено схващане, по тази причина, с цел да извършите този хубав човек благополучен, бъдете постоянно покрай нея и споделяйте нейните усеща.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР