Много е казано за опасностите от кока-колата, когато я пием,

...
Много е казано за опасностите от кока-колата, когато я пием,
Коментари Харесай

Kолата е вредна за пиене, но ще останете учудени колко полезна e в ежедневието на човек

Много е казано за заплахите от кока-колата, когато я пием, изключително за децата, написа zajenata.bg. Добре тогава, не е нужно да я пиете! Ние ще ви предложим нещо извънредно ексцентрично, което безусловно ще ви изуми! Оказва се, че колата е извънредно потребна в всекидневието. Тези препоръки могат да оказват помощ и на вас в доста обстановки!
Опции за потребление на „ Кока-кола “
Ако загорите тенджера, налейте малко кола в нея и оставете да заври. Мръсотията се разтваря пред очите ви!
Много елементарно можете да състарите някоя фотография. За да извършите това, просто би трябвало да намокрите леко фотографията с „ Кока-Кола “ и бързо да я избършете. Не я мокрете прекомерно, в противоположен случай качеството ѝ ще се утежни.

Лошо боядисаната коса може да се усъвършенства посредством колата. Тя отмива боята от косата – даже и да не е изцяло, цветът става по-малко натоварен.
Ако накиснете остарели монети в Кока-Кола, това ще върне блясъка им.
Изсипете „ Кока-Кола “ в чайника и я оставете там за целия ден. Това ще отстрани целия накип без диря!
Тоалетната също може да се почисти добре с Кока-Кола, тя безусловно „ изяжда “ мръсотията.
Опитайте се да извършите този отличен сос, като смесите Кока-Кола и подготвен сос по желание в съответствие 1: 1. Намажете със сместа хубаво пиле, свинско и прочие месо. Оставете да се маринова, по-късно изпечете. Фантастично!
„ Кока-Кола “ е добър еликсир. Изсипете я върху косата си, след което я изплакнете и подсушете.
Налейте кола в необятна плоска паница и я поставете в градината или в мазето. Това ще ви помогне да се отървете от охлюви …! Те са привлечени от сладкия аромат на напитката, а в случай че попаднат в чинията, няма да бъдат в положение да изпълзят назад.

Ако не можете да развийте болта, тъй като е ръждясал, пробвайте да извършите това: Вземете един парцал, напоете го с „ Кока-Кола “, с цел да се навлажни добре, след което го увийте към болта. Оставете да подейства няколко часа. Болтът ще се развие като в масло, тъй като „ Кока-Кола “ работи като разтворител.
Почистете бижутата. Просто ги слага в чаша с кола, а по-късно леко ги изчеткайте. Не го правете, в случай че са украсени с камъни. За тях това е доста нездравословно!
Странно е, само че колата оказва помощ при неприятно храносмилане. Но за тази цел не би трябвало да я пиете незабавно след отваряне на бутилката, тъй като газовете единствено могат да влошат положението. Оставете мехурчетата да се успокоят, а по-късно вземете „ Кока-Кола “ като лекарство. Ако ви става неприятно при пътешестване, колата също ще помогне. Опитайте да я поемате понякога на дребни глътки и ще видите по какъв начин незабавно ще се усъвършенства положението ви!
Изненадахте ли се? Сега към този момент сигурно ще имате бутилка кола на разположение!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР