Много е добре за бизнеса, гражданите, че политическото ръководство, международните

...
Много е добре за бизнеса, гражданите, че политическото ръководство, международните
Коментари Харесай

Румен Радев: Инициативата Три морета се развива като уникален инструмент

Много е добре за бизнеса, жителите, че политическото управление, интернационалните институции, бизнес асоциации се събират дружно и разискват намерено всички значими проблеми. Нашата самодейност продължава да генерира хрумвания и насоки, с цел да засилим развиването, да подобрим цифровата и транспортна съгласуваност. Това сподели президентът Румен Радев при откриването на втория ден на самодейността " Три морета ".

Срещата на върха в София е още едно доказателство, че тази самодейност се развива като неповторим инструмент, който ускорява нашия потенциал да развиваме другарските връзки. Високо ценим поддръжката на стратегическите сътрудници - Съединени американски щати, Германия и Европейска комисия, сподели президентът Радев.

Постоянното развиване на тези планове демонстрира равнището на нашите упоритости. Въпреки това те демонстрират забележителен недостиг и сме изправени пред нуждата да ги осъществяваме, без значение от бюджета. Дали използваме задоволително мощни и всеобхватни принадлежности за тези цели, попита президентът Радев.

Той благодари на Гърция, че взе участие в самодейността по негова покана.



Вчера обсъдихме визията за това по какъв начин да развиваме по-доброто съдействие в образованието, науката, нововъведенията, като гаранция за разцвет и бъдеще. Това е ключът към триумфа, това е нашата политическа воля. Ще приемем взаимна декларация от София, учредена върху нашата обща политическа воля, сподели президентът. Надявам се тези полемики да продължат и да бъдат все по този начин градивно, само че да разискват освен опциите, само че и проблемите.

Колкото по-открити сме, толкоз по-бързо ще пристигна триумфът, сподели още Румен Радев.



Снимки: Десислава Кулелиева, Българска национална телевизия
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР