Много дами се стремят да придадат на косата си обем

...
Много дами се стремят да придадат на косата си обем
Коментари Харесай

5 хитрини, с които да придадем обем на косата

Много дами се стремят да придадат на косата си размер и тъй като не го имат по натурален метод, се постанова да я стилизират по най-различни способи. Има домашни маски, които ще реализиран тази цел и ще се радвате на в действителност красива коса.
Белтък от яйце
 Най-често допусканите неточности, когато решим косата си Най-често допусканите неточности, когато решим косата си
Решим косата си всеки ден без даже да се замисляме. Това е наложителен обред в оформянето на прическата, даже единственият инструмент...
Протеините, витамините и минералите изобилстват в състава на яйцето. Има и ефикасни маски с яйце, които реализират повече размер и искра на косата, приложени извън. За задачата ще ви трябват два белтъка. Разбийте ги на корав сняг и го разнесете по косата. Оставете белтъка да работи към час. Измийте щедро. Ако желаете маската да е по-богата, смесете 2-та белтъка с 2 супени лъжици кокосово масло. Маската би трябвало да стои 20 мин. След това се измива.
Алое вера
Алоето е извънредно потребно за целия организъм. То съдържа доста хранителни субстанции, които подхранват косата, овлажняват я и я успокояват, работи съвършено на изтощената и суха коса. 
За да го приложите, можете да употребявате една ефикасна маска. Трябват ви 2 супени лъжици алое и 1 супена лъжица зехтин. Смесете ги деликатно и намажете цялата коса. За да предизвикате затоплящ резултат, завийте косата с забрадка или найлон. Оставете да работи 30-40 минути. Използвайте хладка вода за изплакване.
Авокадо
 7 плода за по-здрава коса 7 плода за по-здрава коса
Да, има плодове, които могат да създадат косата по-здрава, еластична и красива! Те съдържат субстанции, които подкрепят растежа и здрави...
Авокадото е потребно освен за консумация, само че и като маска за коса със своето богато наличие на мазнини, витамини и минерали. Идеално работи за увеличение размера на косата по натурален метод. За задачата е нужно да се смеси 1 авокадо пасирано с кокосово масло - 1 супена лъжица и 1 жълтък. Всичко се разбърква доста добре и се намазва на косата. Стои в продължение на 20 минути, по-късно преди измийте. След тази маска ще имате изключително витална и обемна коса.
Кокосово масло
Кокосовото масло е извънредно потребно за косата с богатото наличие на мазнини. Протеините в състава му пречат на косата да се накъсва. Структурата на косата се усъвършенства. Достатъчно е преди да си легнете да намажете косата си с кокосово масло. Завийте я с забрадка и оставете маската през цялата нощ. Измийте едвам на сутринта.
Банани
Бананите съдържат доста витамини и силициев диоксид. Този плод може да съживи косата, да ѝ придаде искра и размер. Достатъчно е да намачкате 1-2 банана. Добавете към тях супена лъжица кокосово масло. Намажете косата. Оставете да работи 15 минути и измийте.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР