Много дами не харесват косите си – защото са редки,

...
Много дами не харесват косите си – защото са редки,
Коментари Харесай

5 причини да използвате екстеншъни за коса

Много дами не харесват косите си – тъй като са редки, или къси, или с тъничък косъм, или просто „ нещо не е както би трябвало “. В някои случаи казусът в действителност съществува, а в други е просто свръх суетност. Истината е някъде там, а решението – тук: екстеншъните за коса .

И по този начин, при положение, че обмисляте да вложите средства в удължители за коса, добре е да сте сигурни, че това е вярно решение, защото смяната във типа ви ще е огромна.
Трябват ли ви в действителност?
Какво ще вършиме с тях?
Дали не са прекомерно смела стъпка?
Ще се харесвате ли повече?
Ще ви харесват ли повече?
Да, това са значими точки и е обикновено да минете през обмислянето им.
Затова, дано стартираме с едно резюме на най-големите преимущества на екстеншъните за коса, а по-късно ще ви дадем и пет хрумвания за потреблението им.
Основното качество на екстеншъните е, че носят повече женственост на всяка дама.


Те, също по този начин, разрешават многообразие от прически, което рядко може да се получи със личната коса.
В множеството случаи удължителите (от естествена коса) не изискват по-специални грижи от тези, които полагате за вашата коса.
Новите кичури в косата ви могат да бъдат с вашия цвят или пък с друг колорит, с цел да донесат атрактивност.
Ето и още цели пет аргументи да употребявате есктеншъни. (H2)

1. С екстеншъни за коса можете да подсилите опашката си (H2)
Ако това, което търсите, е спомагателен размер и конструкция за вашата конска опашка, удължителите са подобаващи за вас.



Екстеншъните за коса с клипс могат да се употребяват за смяна на размера на доста прически, в това число на опашките и коковете. За задачата е належащо да употребявате най-малко 100 грама екстеншън, с цел да постигнете необикновен размер в косата си – от време на време не е нужно доста, с цел да бъде резултатът изумителен. Друг още по-ефективен способ е да поставите цяла опашка от естествена коса.  Поставя с железно гребенче и лента, като опашката обгръща вашата коса и тя остава от вътрешната страна.

2. С екстеншъни за коса можете да добавите размер (H2)
Мечтаете ли да трансформирате тънката си коса в буйна грива с компактен размер? Удължителите прибавят конструкция и размер в косата, с цел да спомогнат вашата фантазия да се сбъдне.
3. С екстеншъни за коса можете да имате по-разнообразни прически (H2)
Искате ли всеки ден да имате друга визия? Удължителите за коса са идеалното решение за това. Те ви дават опция да експерементирате с нови и по-ефектни прически. Дайте 100 грама коса на друсам на вашия стелист и voilà – към този момент имате красива обемна прическа, която преди е била единствено фантазия! Също по този начин, не се колебайте да експериментирате с разнообразни типове плитки.
4. Добавете акценти и цвят с екстеншъни за коса (H2)
Искате да добавите цвят в косата си, само че не се чувствате задоволително подготвени и смели, с цел да да я боядисате на кичури?



Удължителите са отлично решение! Може да добавите екстеншъни, които са колорит или няколко нюанса по-тъмни или по-светли от ващата коса – по този начин ще добавите акцент или омбре резултат във вашата прическа и то без да изтущавате личната си коса.
5. С екстеншъни за коса можете да добавите дължина (H2)
И, несъмнено, удължителите могат да се употребяват за неотложно прибавяне на дължина към вашата коса. Искате да имате дълга коса, а въобще не ви се чака да порасне сама? Удължителите за коса са експресното решение, което ще ви помогне да имате косата, която постоянно сте желали.
Екстеншъните за коса, когато се изберат вярно, слагат професионално и поддържат качествено, могат да трансформират даже живота ви – не е загадка, че самочувствието на дамата зависи в огромна степен от косата ѝ. А положителната самокритика се отразява на сполучливата житейска реализация.
Както виждате, екстеншъните могат да имат доста приложения – като стартираме от най-естествените – приемане на спомагателен размер и/или дължина – и стигнем до по-интересните – плитки и прибавяне на цветни детайли.
Готови ли сте за тях?

Източник: SalonVanet.com ,

за контакти чат в месинджър с съветник на " Салон Ванет "  m.me/SalonVanet

АДРЕС:
гр. Бургас, ж.к. Лазур,
ул. Копривщица, бл.100

ТЕЛЕФОН:
0886/338-248

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Пн-Пт 10.00-18.00
Сб 10.00-16.00

*Рекламна обява, в случай че желаете и вие такава пишете на [email protected] 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР