Много дългогодишно активни потребители на Instagram споделиха една обща загриженост

...
Много дългогодишно активни потребители на Instagram споделиха една обща загриженост
Коментари Харесай

Потребители се оплакват, че Instagram филтрира прекалено много съдържанието, което виждат

Много дългогодишно дейни консуматори на Instagram споделиха една обща угриженост сега: че новият филтър за сензитивно наличие на обществената мрежа блокира техните изявления. В изявления както в емисията, по този начин и в историите, притежателите на сметки предизвестяват техните почитатели, че логаритмите на обществената мрежа лимитират обсега на изявленията им, като прецизира, че техните почитатели би трябвало ръчно да деактивират филтъра за сензитивно наличие, с цел да бъдат сигурни, че ще виждат изявленията на своите идоли.

„ През последните 24 часа организирах доста диалози с художници и други създатели, които са необикновено разочаровани от цензурирането на работата им “, написа Филип Майнер, художник и основател на занимание списанието Natural Pursuit, в обява. „ И противоположното, хората са разочаровани, че не могат да открият наличието, което желаят да видят “.

По-ранна обява на Майнер, в която той сигнализира за зараждащите проблеми от новата система за пречистване на сензитивното наличие, е достигнала до над 700 000 души и е била споделена 192 000 пъти, излиза наяве от The Verge. Хора от всевъзможни общности, в това число от света на изкуството, художници, татуисти и промишлеността на канабис са подкрепили неговата обява, споделяйки сходни опасения, както излиза наяве от думите на самия Майнер.

Страница на компанията за кобури за оръжия насочва сходно предизвестие към почитателите си, казвайки, че наличието, в чиито описания са включени думи като „ оръжия “ или „ капитализъм “ може да бъде прикрито и несъмнено от логаритмите като сензитивно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР