Много често се случва хората да не разбират поведението ми

...
Много често се случва хората да не разбират поведението ми
Коментари Харесай

Антонина призна: Аз съм от третия пол!

" Много постоянно се случва хората да не схващат държанието ми и това ме кара да се усещам като човек от третия пол. Идентифицирам се като подобен, аз съм друго създание. И избирам да вървя в мъжката тоалетна. Даже там влизам по-често, тъй като няма опашки и бързо ми минава редът ", разяснява Антонина, която впечатлява с извънредно ексцентричните си планове.

В клипа към песента си " Да не се объркаме " тя се появява с дълга алена рокля и върви до тоалетна в изправено състояние като мъж. Текстът на песента е мощно провокативен, и то доста години преди да се заприказва за трети пол у нас:

Беше мъж, беше крепък, през вчерашния ден те видях,
а в този момент си жена, мъчно те познах!
Ти си тя, тя е той, кой какво избра?
Да не се объркаме в нощта.
Докторе, докторе, мъж ли е докторе?
Тази жена ли е, проверявай!

" Да си фолкпевица е да си като представител на третия пол - всеки те гледа необичайно и неприятно. Наскоро видях видео, където обясняваха, че хората от третия пол могат да са заразни и би трябвало да се измисли ваксина против тях. Това е повече от възмутително ", разяснява с неразбиране изпълнителката.

Антонина е разочарована, че дебатът към Истанбулската спогодба тотално е изместил най-важната тематика в нея - насилието над дами. Още преди години тя беше засегнала тази мъчителна тематика в творчеството си с песента " Прибиванье ".

" Българинът живее в факсимиле и плюе по това, което не харесва и не схваща. Той все се опасява нещо да не го превземе. Дебатите към третия пол демонстрираха същинските проблеми, които живеят в нас. Вярвам, че всеки може да живее както пожелае и че хората се раждат такива, каквито са, а не стават с течение на времето ", добави изпълнителката, която показа, че е първата в България, която е снимала травестити в собствен видеоклип.

" В България има трансполови хора. Те имат своите права, без значение какво мислят Светият синод или патриотичните организации. Малко след фотосите на мой клип едно от девойките беше нападнато на улицата. Бяха я пребили свиреп, тъй като е мъж с перука. На процедура няма никакво значение дали пребиват мен като жена или пребиват мъж, който в действителност е жена и не може да се отбрани по никакъв метод! И в двата случая това е принуждение над жена! ", приключва Антонина.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР