Много често хора, жертви на трафик не търсят помощ от

...
Много често хора, жертви на трафик не търсят помощ от
Коментари Харесай

Жертва сте на трафик? Не се страхувайте! Фондация Владиславово е до вас

Много постоянно хора, жертви на трафик не търсят помощ от боязън, позор или просто не знаят къде да отидат, с цел да получат съответна протекция. Един от дребното центрове, които работят с жертви на трафик е Ресурсен център за пълнолетни лица в неравностойно състояние към фондация " Владиславово ". Това е една от многочислените услуги, които предлага организацията и е ориентирана към пълнолетните консуматори. При обезпечена и безспорна конфиденциалност, експертите в центъра ще отворят вратите на новия, естествения свят за жертвите на трафика на хора.

Ресурсният център ще ви даде протекция и безвъзмездна помощ от обществени служащи, психолози и консултация с правист, още веднъж изцяло безвъзмездна за вас.

Човешкият трафик е един от най-често срещаните проблеми на актуалното общество.

Трафикът на хора в международен мащаб съставлява съществено нарушаване на човешките права и е обвързван със корист с човешкото достолепие. Като форма на проведена престъпност той подкопава главните правила на законовия ред и демократичните стандарти на обществото. Транснационалният темперамент на явлението изисква обединените старания на всички ангажирани с казуса институции на национално, районно и интернационално равнище.

Трафикът на хора е извънредно рентабилен бизнес за трафикантите, с облаги достигащи 31 милиарда евро годишно. Хора, стават жертви на трафик с разнообразни цели:
Трафик на хора за полова употреба: Трафик на хора за трудова употреба: Трафик на деца за милостиня, джебчийство и други незаконни действия Трафик на бременни дами за продажба на новородените им деца;  Трафик на хора за продажба на телесни органи, тъкани и яйцеклетки
Ако сте или познавате жертва на трафик на хора, не се колебайте да звъннете или отидете на място с цел да потърсите поддръжка!

Центърът се обитава на адрес: гр. Варна, ул. „ Сава “ №2
Телефони за контакт: 0885 300 015

По материала работи Геновева Михайлова

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР