Много британски модни дизайнери имат кариери, които пламват два пъти

...
Много британски модни дизайнери имат кариери, които пламват два пъти
Коментари Харесай

Дизайнерът Джайлс Дийкън: „Никога не съм искал бизнес за милиарди долари“

Много английски фешън дизайнери имат кариери, които пламват два пъти по-ярко, само че с краткостта, която допуска поговорката. Забележително изключение е Джайлс Дийкън, който започва своя самофинансиран лейбъл за конфекция GILES на седмицата на модата в Лондон през февруари 2004 година и нито е липсващ, нито е бил обхванат от първокласен колос.

Последната му презентация на GILES беше през 2015 година, само че това беше остроумен бизнес ход, а не излизане в пустинята - той се пренасочи към модата, посвещавайки се на към този момент впечатляващ лист от лоялни клиенти на звезди, в това число Кайли Миноуг и Скарлет Йохансон.

„ До 2009 година етикетът се разрасна до точката, в която беше прекомерно мъчно да организираме личното си произвеждане “, споделя 54-годишният дизайнер, седнал в слънчевото си студио на покрива в Далстън, източен Лондон, с билкова градина на открито. „ След това работихме с компания в Италия, с цел да създадем и продадем сбирките, което включваше шест години пътешестване от Лондон всяка седми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР