Много боли, когато си в труден момент и да усетиш

...
Много боли, когато си в труден момент и да усетиш
Коментари Харесай

Красимир Велчев: Не сме притеснени от вота на недоверие

Много боли, когато си в сложен миг и да усетиш недоверието в своите другари, които аз се надявам, че са такива и те са били подведени, само че не може в сложен миг - другар е другар, когато застава до теб, а не когато показва подозрение. Така Красимир Велчев от ГЕРБ разяснява в предаването "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия първичните реакциите от Европа във връзка случай с убийството на Виктория Маринова в Русе.

Тук се получи по този начин, че те изгубиха нещо доста малко може би спрямо това, което изгубиха българските гласоподаватели и българският народ, добави той.

Европа постоянно гледа, изключително на Балканите, с предразсъдъци и се употребява и от някои медии, несъмнено, не от цяла Европа, от медии в Европа, които са срещу глобализацията, има и доста такива партии, съобщи Велчев.

Велчев разяснява и вота на съмнение от страна на Българска социалистическа партия на тематика опазване на здравето. Нали не виждате да сме обезпокоени от този избор? Чудят се защо да покажат на хората, че съществуват. По този метод демонстрират на обществото, че съществуват, другояче по какъв начин да го покажат. Здравеопазването е доста значима и комплицирана тематика и не може да се реши внезапно, изясни той и добави, че доста от нещата в сферата страдат от неналичието на надзор или налагането на конктрол. Велчев изрази вяра, че доста неща ще бъдат позитивно решени в опазването на здравето.

Не би трябвало да се тормозят вероизповеданията и Светия Синод по тази причина, че ние ще наложим без тяхно единодушие принудително някои от членовете на този законопроект, разяснява Красимир Велчев във връзка измененията законопроекта за вероизповеданията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР