Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Вижте какво вещаят

...
Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи. Вижте какво вещаят
Коментари Харесай

Много благоприятно време за всякакви оригинални инициативи

Много удобно време за всевъзможни истински начинания. Вижте какво вещаят звездите за вас.

Хороскоп 16.07.2023г.
Овен
Много удобно време за всевъзможни истински начинания. Най-успешни ще са мероприятията, имащи за цел групово богатство, а не персонален триумф или реализиране на някаква друга самостоятелна полза. За през днешния ден самоуверено може да насрочвате и организирате другарски срещи, някаква презентация, галерия или конференция. Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор, когато получите голям сърпрайз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сърпрайзът потвърждава, че някой мисли за Вас. Това също е не неприятен интервал за обчуване чрез Интернет и регистрация в нов за Вас спорен конгрес. Не е изключено по този метод да си намерите и нови другари.
Телец
Очертават се прочувствени рецесии, сексът не е на равнище, връзките зациклят. Възможни са нежелани наличия и отсъствия. Става тъкмо това, от което се притеснявате. Идват непредвидени разноски, родственици с психологични отклонения основават проблеми. Противопоказни са абортите, ще си навредите и ще дистанцирате обичания. Едно отменяне ще породи низ от раздели. Време за диета, само че без доста течности. Отделете се от вкъщи на родителите, поемете своя път.
Близнаци
Денят е подобаващ за това, във Вашата сбирка от разрушени сърца, да се прибави още едно. Впрочем, звездите Ви поучават да преразгледате кандидатурата на оня, който е кандидат, да стане следващия експонат.: може би е заслужен, с него да се отнасяте по различен метод?
Рак
През този ден за Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да се убеди в това, че всичко при вас е хубаво, вярно, и се стремите към бтдещето със същия интензитет, както преди. На него все ще му се коства, че нещо неуловимо се е трансформирало и в този момент тласка нещата на назад.
Лъв
Опитайте се да станете такива, каквито сте били в оня ден и час, когато във Вас са се влюбили. Това ще Ви помогне още веднъж да преживеете всички усеща, които тогава са нахлули у Вас, да оцените станалите промени, както и смисъла на Вашия обичан човек в живота ви… А и просто като опит е забавно!
Дева
Напрегнат ден. Личните връзки навлизат в комплицирана фаза и с цел да се стигне до сериозен спор, е задоволителна единствено дребна искрица различие. Конфликти ще има даже и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще съумеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви комплицирани проекти за този ден: вероятността да съумеете да ги реализирате, не е задоволително огромна. Пестете силата си и не започвайте огромни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи.
Везни
Днес ще Ви чакат радостни открития и приятни попадения в персоналния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже по този начин просто. Какво пък: хванете шанса си с две ръце и го дръжте крепко, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в незнайно направление.
Скорпион
Достатъчно! Накрая към този момент е пристигнало време, да се освободите от всички тези рискови усеща, с които се е наложило да се сблъскате. Опитайте се да се справите с тях, и дори си позволете и малко развлечения. Вероятно към този момент от самата мисъл, че ще се отпуснете и ще престанете да се безпокоите и ще се почувствате по-добре, към този момент в действителност ще сте добре. Но в случай че желаете да си повдигнете настроението, планирайте да прекарате известно време с обичания човек.
Стрелец
В паниката дребните елементи витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги наблюдавате. Няма защо да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв учредителен проект, безусловно ще съумеете! Гонят Ви крайни периоди, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да предизвика някои неприятности, в случай че не сте задоволително внимателни. Като се има поради общото Ви положение, би могло да приемете две разнообразни оферти за едно и също време.Само че е по-добре да откажете и двете и да се усамотите, с цел да си отпочинете и да се реорганизирате.
Козирог
Днешният ден ще премине без загуби, в случай че деянията нерешителност и не се намесвате във всички афери и случки, в които Ви предложат. Да се рискува е извънредно нежелателно. Вероятността (ако би трябвало да сме точни), нещата за Вас да се подредят оптимално, е меко казано минимална. Пред новите инициативи във всяка област е по-добре да предпочетете тестваните с времето неща. Възможни са дребни контузии. Бъдете внимателни по време на разходка и работа с остри принадлежности. Ако заминавате на пътешестване, вземете със себе си повече пари, тъй като пътните разноски ще се окажат доста по-големи.
Водолей
Да достигнете и надминете! Днес мощно ще Ви се прииска да докажете на своите приятелки и другари, че романът с Вашия човек е напряко съвършен, а той е в действителност примерен, и всички би трябвало да стартират да Ви завиждат напряко в този момент. Опитайте, пък може и да се получи! Най-важното е, Вашата половинка да не бъде срещу!
Риби
Днес би трябвало да удивите своя обичан човек с кулинарните си качества. Пригответе нещо вкусно, та въпреки и то да се назовава с баналната думичка „ сандвич ”. Много е значима фантазията и извънредно смесените съставки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР