Много благодаря за оценките и за уважението, което проявявате към

...
Много благодаря за оценките и за уважението, което проявявате към
Коментари Харесай

Ахмед Доган: Срам ме е от действията на това момче. Не съм си представял, че наши кметове ще репресират наши хора

„ Много благодаря за оценките и за уважението, което проявявате към моята личност. Обаче желая да подчертая категорично, че от уважението и почитта до култа към личността е единствено една крачка. Винаги помнете тази тънка граница “.

Това съобщи почетният ръководител на  д-р Ахмед Доган пред членовете на Централния съвет на  и пред актива на партията.

„ Аз съм доста удовлетворен от номинациите. От някои области съм напряко респектиран. Респектиран съм от силата, която имате. Толкова точни дефиниции за политическата действителност аз не съм срещал в моя политически живот. Имаше младежи, които по този начин формулираха нещата: „ Добре, че се получи това, другояче бяхме заспали “. Добре, че се получи това с това момче, аз не му изговарям името, другояче бяхме се стопили “, уточни той. 

Неговите изявления бяха посрещнати с възгласи и овации.

„ Голямата им цел е да създадат всичко допустимо, с цел да елиминират  от политическата сцена на България. Защо? Защото  е поръчител на защитната система на нашата общественост. Голямата цел е да няма  и да нападат единството на нашата общественост “, добави Доган.

„ Всички, в това число аз, сме отговорни за това събитие и би трябвало да намерим воля и сили да се простим на обществото. Това момче към този момент заплашва и демокрацията в страната, и държавността. Години наред той извоюва персонални позиции в правосъдната система безхаберно, от името на  “, сподели Доган, имайки поради Делян Пеевски. 

„ Не съм си представял, че наши кметове ще репресират наши хора. Вижте какво става в Джебел, в Каолиново. Срам ме е от дейностите на това момче “, сподели Доган.

Той уточни още, че през последните години в  се е насърчавало взимането на еднолични решения.

„ Последните години защитната система на  е съвсем към нула, последните седем-осем години. Колективните решения са на същото равнище. По някакъв метод ние, умишлено или неумишлено, подтикваме едноличните решения, което ни докара до тук. Много е значим този въпрос от позиция на защитната система на , тъй като самата народна власт има рецесия в своята защитна система. Много пъти съм подчертавал в последните години, че демокрацията няма защитна система, както в европейски мащаб, по този начин и в народен “, уточни още той. 

Доган даде за образец Германия, където, по думите му след появяването на извънредно десни сили е имало реакция от страна на гражданското общество. 

„ Тук сме сеирджии, на Балканите сме сеирджии. Гледаме груби нарушавания на законността, на върховенството на закона и единствено следим. Чакаме някой различен да ни свърши работата “, отбеляза Доган. 

„ Защитната система на  трябва да се възвърне, а това става с групови живот на партията и възобновяване на груповите решения “, уточни още той. Доган препоръча да не се прекъсва живия контакт с партията. „ В един миг свикнахме да се срещаме единствено с политическия хайлайф. Грешка, съдбовна неточност. Изместихме хората с политическия хайлайф. Апелирам към директна жива връзка с хората, да познаваме техните проблеми и да създадем опит за тяхното решение “, уточни той. 

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР