Много беше важно да се знае, че статутът на главния

...
Много беше важно да се знае, че статутът на главния
Коментари Харесай

Премиерът доволен от решението на КС, че не само Господ е над главата на Гешев

Много беше значимо да се знае, че статутът на основния прокурор към този момент не е единствено " Господ над главата му ", а правосъдният министър може да внесе процедура към Висш съдебен съвет. Това съобщи министър председателят Кирил Петков във връзка днешното че правосъдният министър може да изиска, оповестява Българска национална телевизия.

Изявлението си той направи след взаимния брифинг със

По думи на Петков Висш съдебен съвет ще има значима роля дали е подготвен да поеме отговорността, която му е подадена по Конституция.
 Петков с въпроси и имена пред камери, до момента в който призовкар влиза в Министерски съвет
Петков с въпроси и имена пред камери, до момента в който призовкар влиза в Министерски съвет

Кирил Петков не вижда проблем да си вземе призовката за разпит и пред камери

Той бе безапелационен, че би трябвало ясно да се стартира да се приказва по какъв начин прокуратурата не е била настояща в цялостния смисъл на думата и голям брой медийни изявления и сигнали не са били разследвани.

" Когато е имало сигнали, че Борисов знае коя е Мата Хари, прокуратурата не попитала коя е тази дама и дали е донесла пачките и кюлчетата, или те са били там. Оттук нататък прокуратурата има два избора - да се изяснява за какво нищо не е направила или да се задейства ", акцентира министър председателят.

Той съобщи, че приготвя листата с лица, причина за високото равнище на корупция у нас , и добави, че ще го съобщи на прокуратурата.

" Хубавото е, че той не е някакъв скришен лист - ние всички ги знаем. Даже ще дам медийните изявления, свързани с всяко лице ", изясни Петков.
 Прокуратурата: Дали има, или няма закононарушение е наша преценка
Прокуратурата: Дали има, или няма закононарушение е наша преценка

Заместник-градският прокурор Чавдар Пастованов предложи на Кирил Петков да не се меси

Относно от българските венци на гроба на Гоце Делчев Петков съобщи, че провокатори постоянно ще има.

Възможността да напреднем в добросъседските връзки, е да адресираме провокациите , разясни той и добави, че външното ни министерство към този момент го е направило с публична нота, както и да не се дава опция за спиране на градивния звук.

Петков е разговарял с македонския си сътрудник Димитър Ковачевски и двамата са се обединили към решението, че ще работят да спрат сходни произшествия и да има " нулева приемливост към провокацията ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР