Много българи вече се срещнаха с COVID-19, а сред тях

...
Много българи вече се срещнаха с COVID-19, а сред тях
Коментари Харесай

Асен Блатечки се справил с COVID-19 не само с мурсалски чай! Популярна диета също му помогнала

Много българи към този момент се срещнаха с COVID-19, а измежду тях има и цялостен лист от артисти, реализатори, инфлуенсъри, политици... Сред преболедувалите заболяването бе и артистът Асен Блатечки, който смая всики преди Нова година, разкривайки, че се е излекувал с мурсалски чай и витамини. Е, оказа се, че не това е цялата загадка за бързото му излекуване. 

Виж още: Красива и провокативна: Камелия на 50 приказва за загубата на татко си, абортите и още

За да се оправи с ковид, артистът се подложил на лечебно недояждане по метода на Лидия Ковачева. " Не беше кой знае какво. По-скоро ми беше досадно 8 дни да съм затворен у дома ", показа Блатечки в телевизионно изявление. Той съобщи, че рядко боледува и по принцип гриповете му минават за 2-3 дни. " Щях да се изцелявам и по-бързо, в случай че бях почнал незабавно с лечебния апетит ", уверен е артистът. 

Виж още: Нов дом, още работа и красиви залези: Ивет Лалова по-вдъхновена отвсякога на другоземен остров

Докато го практикува, артистът се храни единствено с по един плод дневно. След като завърши с интервала на недояждане, Блатечки прави зареждане. 

Виж още: Инфлуенсър на пауза: Ивана Александрова с тежка бременност, взе си отмора в името на здравето

Що се отнася до вируса, преди време Блатечки разкри, че е минал през всички признаци на заболяването. Имал и висока температура, която решил да не смъква с лекарства, а да остави тялото си единствено да се оправи. В борбата против заболяването му помагали само витамин D и мурсалски чай.

Изображение: https://www.instagram.com/asenblatechky/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР