Мним доклад, призоваващ за данъчни ревизии и проверки на бургаски

...
Мним доклад, призоваващ за данъчни ревизии и проверки на бургаски
Коментари Харесай

Съдиите от Административния съд в Бургас съзряха конспирация заради проверка на НАП

Мним отчет, призоваващ за данъчни проверки и инспекции на бургаски съдии, за който се твърди, че е направен от началника на Националната организация по приходите (НАП) в Бургас Пенка Жекова, стана мотив за писмо от името на Управителния съвет на Съюза на съдиите в България (ССБ) до шефа на данъчната администрация Галя Димитрова, оповестява " Флагман ".

Документът без щемпел, автограф и други наложителни реквизити обикаля общественото пространство от известно време. Твърденията бяха, че той е направен след серия от решения на бургаски административни съдии, с които се анулират актове на данъчната администрация.

За създател на мнимия документ е посочен ръководителят на НАП-Бургас, който приканва за ответни дейности от страна на данъчните. Посочва се, че следва да се извърши " селекция " на магистрати от Бургаския административен съд и членове на техните фамилии, които да бъдат подложени на данъчни проверки и инспекции.

Същите дейности трябвало да се подхващат и по отношение на юристи, които се явяват по каузи против Национална агенция за приходите. Съществуването на въпросния отчет, най-малко досега, не е доказано.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР