Мним адвокат от Харвард застава пред Районен съд Пловдив днес

...
Мним адвокат от Харвард застава пред Районен съд Пловдив днес
Коментари Харесай

Мним адвокат от Харвард сви над 12 бона

Мним юрист от Харвард застава пред Районен съд Пловдив през днешния ден по обвиняване за измами.

Г.Б.Г. ебил вписан като юрист в Адвокатска гилдия – Стара Загора, само че в интервала 2013 г.-2017 година по тъжби от разнообразни лица против него са били формирани серия дисциплинарни каузи против и му били наложени санкции – неодобрение, санкция и отнемане от права.

Въпреки това, откакто е бил лишен от правото да упражнява адвокатска специалност, подсъдимият вкарвал разнообразни лица в подвеждане, че е приключил право в Харвард и Кеймбридж, че е най-хубавият юрист в града, че е най-големия експерт по данъчни и банкови каузи и по този начин ги стимулирал да го ангажират за осъществяването на адвокатски услуги.

Той прибирал адвокатския хонорар като поначало не е имал желание да извърши поетите отговорности и не ги е извършил. Така е предизвикал имуществени вреди на заелите го лица в общ размер на 12 141.16 лева

Обвинен е още за това, че на неустановена дата, при започване на юни 2017 година в Стара Загора, за да принуди другиго – Р.Д.К. да се разпореди с пари в размер на 400 лева, я заплашил с незаконни дейности с тежки последствия за нейната майка, а точно да направи „ нещо “ с документите на майка й, които документи са по  изпълнително дело на ЧСИ.

Делото против „ харвардския “ юрист е планувано в разпоредително съвещание.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР