Мненията около характера на зодия Козирог са противоречиви. Някои ги

...
Мненията около характера на зодия Козирог са противоречиви. Някои ги
Коментари Харесай

Има най-малко 7 основания да заобичате жена от зодия Козирог

Мненията към характера на зодия Козирог са спорни. Някои ги считат за традиционалисти, консервативни, работохолици. Според различен те са доста забавни персони. Все самичък дефинира за себе си, само че ние можем да ви посочим едно – аргументите, заради които ще обикнете жена от зодия Козирог. И те по никакъв начин не са малко.

Тя доста добре знае какво прави и по какъв начин да го направи – тя не се плаши от нищо. Дори да възникне непредвидена обстановка, тя най-спокойно ще откри излаз. За нея няма невъзможни неща. Тя постоянно има авариен вид.
 Странните качества на Козирога Странните качества на Козирога
Светът нямаше да е това, което е без представителите на знака Козирог. Добри другари, скъпи съветници - тези незаменими хора също имат...

Тя е лоялна – към своя сътрудник. Козирогът е моногамен. Тази жена е почтена и честна, вярна на своята половинка. Тя в никакъв случай няма да ви съобщи по какъвто и да е метод. Няма да урони престижа ви, да ви унижи или да ви сложи в неуместна обстановка. Тя ще направи всичко, с цел да се чувствате специфичен и обгрижван.

Тя е очарователна – да, тя може да бъде строга и обективна, само че когато е измежду околните и обичания, е по-скоро блага и гальовна. Тя носи наслада, уют и топлота. Много добра и грижовна, тя ще сътвори среда, в която да се почувствате добре. Радвайте се на нейната обич.

Тя пази околните си – с цената на всичко. Винаги ще застане зад тила ви, ще ви брани от всички. Дори да не сте прав, тя отново ще изтъкне позитивите ви, а ще ви каже какво мисли, когато сте уединено. Да държи околните ѝ да се усещат в сигурност, да са спокойни и да имат естетика. Ако някой им я наруши, тя е подготвена да се бори до последно.

Тя е добър слушател – дамата Козирог постоянно ще ви изслуша и ще ви даде съответен съвет съгласно обстановката и казуса, пред който сте изправени. Тя е страховит другар и половинка в това отношение. Винаги изслушва търпеливо, след това разисква и дава скъпи препоръки. Вслушайте се в тях, няма да сбъркате.
 Пет метода да накарате хората от зодия Козирог да ви заобичат Пет метода да накарате хората от зодия Козирог да ви заобичат
Едно време баба ми споделяше, че няма работа да не става и че всяко нещо " си има похват ". Е, това е правилно и в живота, когато приказваме за хо...

Тя е пламенна – тя обича да прегръща и целувка, да усеща любовта и да дава същото на обичания. Тя крие доста пристрастеност в себе си и няма самообладание да ви изпепели с нея. Тя е просто невероятна!

Тя не държи на материалните неща – да, желае да бъде добре и да води спокоен живот, само че за нея са доста по-важни страстите и метода, по който се усеща с колегата. Работи и изкарва прехраната си, не чака никого да го прави вместо нея. От половинката си желае единствено да я поддържа и почита.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР