Мнението на Джейми Даймън относно крипто е гореща тема от

...
Мнението на Джейми Даймън относно крипто е гореща тема от
Коментари Харесай

JPMorgan призовава за забрана на Биткойн и криптовалутите

Мнението на Джейми Даймън по отношение на крипто е гореща тематика от известно време. Неговият песимизъм и апел за закриване на криптовалутите нормално провокират мощни реакции в крипто общността

Много хора в крипто пространството постоянно се опълчват на сходни изказвания, изтъквайки евентуалните изгоди от криптовалутите, като бистрота и сигурност. Те настояват, че обичайните финансови системи също са били употребявани за противозаконни действия и че криптовалутите са единствено дребна част от един по-голям проблем:

Идеята, че криптовалутите, като Биткойн , не могат да бъдат спрени заради децентрализирания си темперамент, е постоянно срещан мотив. Децентрализацията, съществена характерност на доста криптовалути, значи, че те не се управляват от едно лице или орган, което прави мъчно за който и да било, в това число за държавни управления или институции, да ги спре изцяло.

Критиките, отправени към Джейми Даймън, постоянно се простират оттатък възгледите му за криптовалутите. Някои акцентират случаи на хипотетични нарушавания или несъгласия, свързани с JPMorgan, като акцентират иронията в това, че някой от обичайната финансова институция осъжда криптовалутите поради потреблението им в противозаконни действия.

И, несъмнено, в света на криптовалутите постоянно има комизъм и спекулативна страна, като хората плануват реакциите на пазара въз основа на отрицателни мнения от фигури като Даймън, базирайки се на минали случаи, когато сходни мнения са довели до скок на цените.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР