Мнението и нуждите на всеки един клиент винаги са били

...
Мнението и нуждите на всеки един клиент винаги са били
Коментари Харесай

HUAWEI стартира новия си форум с фотоконкурс „Ново начало“

Мнението и потребностите на всеки един клиент постоянно са били измежду най-важните цели за HUAWEI Consumer Business Group България. Затова компанията започва напълно нов конгрес, отличаващ се с интерактивен дизайн и разнообразни функционалности. Платформата е разграничена на голям брой категории, целящи да доставят оптимално улеснение на крайния консуматор.
Всеки месец тримата най-активни участници в общността ще получават специфична почитател премия от екипа на Huawei България.
Например, в раздел „ Препоръчвани “ тематиките са ръчно подбрани от екипа на HUAWEI и непрекъснато се актуализират. В отворената тематика „ Технически въпроси “ всеки един консуматор може да получи експертно мнение или съвет от онлайн екипа, който дава отговор за техническата поддръжка за България.

В категорията „ Най-нови “ посетителите на форума могат да се срещнат с най-актуалната информация, от която имат потребност, допустимо най-бързо и дейно или да зададат своя въпрос. Екипът на HUAWEI България интензивно взе участие в връзката във форума и ще ви даде директна противоположна връзка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР