Мнението, че европредседателството не е успешно, е изразено само от

...
Мнението, че европредседателството не е успешно, е изразено само от
Коментари Харесай

Тома Биков: Приоритетът ни за Западните Балкани ще се продължи и от австрийското председателство


Мнението, че европредседателството не е сполучливо, е изразено единствено от Нинова, не съм сигурен, че всички в Българска социалистическа партия са на същото мнение. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков в предаването "офанзива " по Канал 3.

"За страдание на лидерско равнище Корнелия Нинова избра друга тактика, да декларира, че европредседателството ще приключи зле, още преди да е почнало ", сподели още той.

"Администрацията ни беше добре проведена, а целта ни за Западните Балкани ще се продължи и от австрийското председателство ", разяснява Биков.

"Президентът имаше опция да се включи в председателството, дали той е желал да се включи е различен ", разкри Тома Биков.

"България не е отишла към властнически режим. Не мисля, че борят на митинги е оценка за европредседателството. Един от протестиращите пред Парламента се тръшка като Неймар по жълтите плочки ", съобщи депутатът от ГЕРБ.

"По огромните тематики нямаме разлики с дребната коалиция. Слънчев бряг е курортът, който е най-известен в България измежду чужденците. Съгласен съм, че би трябвало да има тихи места за отдих, само че Слънчев бряг е едно малко място с доста хора, а измененията там може да не се ахресат на някои хора ", приключи Тома Биков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР