ММС отпуска 700 171,82 лева за основен ремонт на закритата

...
ММС отпуска 700 171,82 лева за основен ремонт на закритата
Коментари Харесай

ММС финансира изграждането и реконструкцията на спортни съоръжения с близо 4 млн. лева

ММС отпуска 700 171,82 лв. за главен ремонт на закритата лекоатлетическа писта в гр. Видин. Предвижда се ремонт на покрив, фасада, под, санитарни пространства и коридори, както и замяна на тръбопровод, канализация и ел. апаратура.

678 597,83 лева са обезпечени за ремонт на отоплителни, вентилационни и климатични съоръжения на зала „ Спартак “ – гр. Плевен. Проектът включва създаване на нова вътрешна отоплителна апаратура с вентилаторни конвектори, която да обезпечи дежурно отопление на спортни зали – „ Волейбол “ и „ Акробатика “.

ММС финансира с 206 160,40 лева ремонта на спортната зала на Клуб по бойни изкуства „ Петромакс “ – гр. Плевен. Строително-монтажните работи включват създаване нова подова настилка, боядисване на стени и тавани, замяна на ел. осветителни тела, отделяне и създаване на тоалетна в женска съблекалня, ремонт на мъжка тоалетна, боядисване на стени и тавани, замяна на дограма и ламперия, както и ремонт на треньорския кабинет.

По реда на Наредба № 4 са отпуснати 479 341,37 лева за построяването на комбинирано спортно игрище за футбол на дребни малки врати и хандбал в гр. Средец.

С 479 245,14 лева ще бъде финансирана модернизацията на съществуваща спортна площадка в гр. Момчилград. Предвижда се построяването на футболно игрище – 40 х 22 м и мултифункционално игрище – 676,50 кв. м.

За построяването на мултифункционална спортна площадка към ОУ „ Васил Левски “ в гр. Хисаря са отпуснати 392 596,10 лева Обектът ще разполага със спортно игрище с изкуствена трева, позволяваща упражняване на няколко типа спорт, ажурна ограда и LED прожектори.

ММС отпуска 296 466,08 лева за построяването на многофункционална спортна площадка в учебния двор на СУ " Антим I " в Златоград. Проектът включва създаване на ограда, полагане на нова настилка, озеленяване и съоръжение.

Проект за обновяването на многофункционална спортна площадка за футбол на дребни малки врати, хокей на трева, хандбал и тенис на корт в град Златоград е финансиран с 229 915,06 лева Целта е да бъдат обезпечени благоприятни условия за упражняване на разнообразни типове спорт и повишение на двигателната интензивност на популацията. Ще бъдат инсталирани нови LED прожектори, а настилката и металната ограда ще бъдат сменени.

479 066 лева са отпуснати за ремонт и рационализация на съществуващо спортно игрище в двора на ОУ " П. К. Яворов ", с. Токачка, община Крумовград. Предвижда се създаване и съоръжение на мултифункционално игрище и разчертаване на спортна маркировка за разнообразни типове спорт, замяна на ограда, портал и железни стълбове.

ММС финансира с 57 771,34 лева ремонта на съблекални и санитарни възли към плувен басейн в СУ „ Васил Левски “, гр. Севлиево, който включва замяна на В и К апаратура, осветителни тела, фаянсова обшивка по стени, подова настилка, вътрешни порти и радиатори, както и монтиране на окачен таван.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР