Ммажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба

...
Ммажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба
Коментари Харесай

Сираков, Стоилов и Ивков дадоха старт на мощна кампания

Ммажоритарният притежател на Левски Наско Сираков, изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков, старши треньорът Станимир Стоилов взаимно с представителите на проведените последователи Степан Хиндлиян, Адриян Петров и Момчил Лазаров публично оповестиха старта на акцията „ ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН “.



Мажоритарният притежател Наско Сираков стартира първи с изявленията по време на конференцията:

"С последователите на Левски сме провели десетки диалози и сме говорили за бъдещето на клуба. Говорили сме за сдружението, най-важното обаче е възраждането на нашия клуб. Искаме Левски да е подобен какъвто го познават привърженици”, показа Сираков на конференция, в която участваха още старши треньорът Станимир Стоилов и изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков, както и представители на главните фенфракции на "сините ".

Последваха думи и от старши треньора на "сините " Станимир Стоилов:

"Знаем, че главният капитал на Левски са били последователите. През годините тези хора са посочили, че могат и имам вяра от все сърце, че ще продължат да оказват помощ. Искаме всички дружно да го издигнем на висота и да станем най-големия спонсор на Левски. Така ще бъде по-леко на хората и на спонсорите на клуба. Всички треньори, управление, футболисти, спонсори, почитатели можем да вдигнем Левски там, където би трябвало да бъде ".

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян също показа своето виждане по отношение на бъдещето на Левски:

"Изключително удовлетворен съм, че сме седнали на една маса. Беше извънредно време да създадем това нещо в името на клуба ни. Отделните организации на последователите водеха акции всеки за себе си, противопоставяхме се един на различен. Щастлив самичък, че след много кавги успяхме да загърбим това минало и излизаме на нов път. Не единствено да съществува, а да изведем Левски, където би трябвало да бъде. Вярвам, че тази ни изява е към тези, които дефинират себе си като неорганизирани, естествени, тъй като без тях няма да можем да реализираме задачата – Левски е безконечен. Ще събираме всеки месец към 152 хиляди лв. всеки месец, които ще дадат опция на клуба, в частност в треньора, в който всички ни имаме вяра, да направи Левски подобен какъвто желаеме да го виждаме. Искам да виждам Левски, който взривява трибуните, децата да полудяват, възрастните да се радват, Левски да господства ".

Изпълнителният шеф Ивайло Ивков пък насочи зов към левскарите:

"Днес даваме старт на акция, която се надявам да е най-силната. Която да даде началото на възобновление на един нов популярен Левски. Кампанията с име, определено от последователите на клуба, съвсем единомислещо, ще се назовава "Левски е безконечен ". Самото име дава обръщение. Заставам с чисто лице и самочувствие да моля да участвате. Включете се, напълнете стадиона физически на всеки мач. Ще разчитаме и на виртуални билети. Доказахте, че можете. Това единствено по себе си е задоволително - да изкупим стадиона, още на първия мач с Пирин, когато входът ще е свободен. Следващото събитие, което имам удоволствието да разглася, е едно другояче трагично събитие - кончината на Васил Левски. Каня през днешния ден всички левскари да се поклоним и да се преброим на паметника на Апостола на свободата в 12:00 часа на 19-и февруари. Между 11:30 и 12:00 да се съберем и да създадем един поход с мисълта за него и с песните на обичания си клуб по бул. Владимир Вазов и да пристигнем на стадиона, където да подкрепим обичания клуб за първия мач на новия сезон ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР