ММА сензацията Пади Пимблет (20-3) се надява почитателите на бойните

...
ММА сензацията Пади Пимблет (20-3) се надява почитателите на бойните
Коментари Харесай

Пади Пимблет обяви кога възнамерява да се завърне

ММА сензацията Пади Пимблет (20-3) се надява феновете на бойните спортове да са още веднъж на негова страна, когато разгласи идната си борба.

Британецът записа противоречива победа в последната си изява в осмоъгълника. След три рунда борба с Джаред Гордън съдиите присъдиха успеха за него. Това се случи през декември, 2022-а. Пимблет твърди, че е направил нужното, с цел да завоюва дуела, само че почитатели и негови сътрудници бойци не бяха съгласни с това. Това го накара да се отдръпне от общественото полезрение, само че в този момент възнамерява да си завоюва още веднъж любовта на почитателите.

“Нямам самообладание. Надявам се да се удрям преди края на годината и да изритам някого в главата. Бях доста зле в последната ми борба. Знам, че хората помнят единствено последната ти борба. Когато се завърна, всички още веднъж ще ми целуват задника ”, сподели боецът от Ливърпул в своя YouTube канал.

28-годишният състезател се подложи на интервенция на глезена през март, която го извади от строя за известно време. Това го накара да разгласи в друго негово изявление, че най-вероятно няма да се завърне през 2023-а, само че в този момент е окуражен, че ще стъпи в клетката още веднъж още тази година.

Пимблет може и да няма доста шанс със здравето и кариерата му в последните месеци, само че неотдавна се похвали с достижение в любовта. Той подвигна женитба с неговата половинка Лаура.

View this post on Instagram
A post shared by Paddy THE BADDY Pimblett (@theufcbaddy)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР