ММА състезанието SFC 8: The Matrix се проведе на 12-ти

...
ММА състезанието SFC 8: The Matrix се проведе на 12-ти
Коментари Харесай

Георги Анадолов коментира последното издание на SFC

ММА надпреварата SFC 8: The Matrix се организира на 12-ти май в столичната зала "Зимен замък ". В него феновете видяха едни от най-атрактивните дуели правени в последно време по правилника на К1 и ММА.

Организаторът на SFC, Георги Анадолов разяснява за MMA.BG последното събитие от веригата, както и борбите в него.

Действително всяка една от срещите бе много динамична и даже тези, които стигнаха до съдийско решение бяха извънредно атрактивни и подвигаха феновете на крайници.

Но това ли беше събитието на SFC с най-зрелищно показване на бойците?

"Битките в действителност бяха страхотни, само че на този въпрос няма по какъв начин да отговря с твърдо "да " заради причната, че всеки един войник, който е взел участие в събитията на SFC до момента е вложил задоволително труд в залата и клетката, с цел да покаже своите възможности”, показа Георги Анадолов.

Той се обърна и към всички критици и "интернет бойци ", които в обществените мрежи разясниха събитието още преди то да се организира.

"Много се изписа от хора, които са много дейни в ММА. Искам да им благодаря - това са хора, които дават своя принос. Ясно е, че това са хора, които треньори не можаха да станат, ясно е че и събития се пробваха да провеждат - не им се получава, само че няма неприятно - не всеки всичко може да прави. На някои хора някои неща не им се отдават.”

„ Те обаче си откриха мястото - влязоха интензивно в интернет, там се изявяват. В това виртуално общество всичко е доста изчистено и те всичко доста схващат. Ясно е, че тези хора няма по какъв начин да ги докараме на събитията, няма по какъв начин да влязат в клетката - те са прекомерно огромни "шампиони ". Ето в този момент обаче намерихме по какъв начин да създадем и тях щастливи. В интернет - дано там да се изявяват, там им е мястото.”

„ Недейте да спирате - не се отхвърляйте - българският ММА се крепи на вас и вие го захранвате, " майтапи се Анадолов.

Преди и след събитието имаше няколко горещи въпроса, които вълнуваха упоменатите към този момент хора и на които Георги не се поколеба да отговори.

Един от тях бе негативната статистика на Andy Connor в професионалния ММА, който се изправи в атрактивна борба с Тони Маркулев. Тук обаче прикрит остана обстоятелството, че англичанина има и доста борби в бокса с голи ръце, както и в други бойни спортове.

"Andy го интересува просто да се бие. Носи го в душата си. Той играе непрестанно. Не него не му дреме за статистиката. Него го интересува да играе. Преди 3 седмици игра и победи, само че на никое място му няма отразена успеха - това него не го интересува. И до момента в който всички разискват това този човек продължава да играе. Andy преди пристигна беше болен и беше на антибиотици - може и да е болен, само че не се отказва”, показа Георги Анадолов.

„ Има доста първенци с огромна статистика у нас в България, само че те не могат да стигнат до на никое място другаде да се снимат пред банера на огромна организация и да кажат, че са подписали контракт. Минават години, а мач няма. "

Другата гореща тематика след събитието бе основната среща в SFC 8 сред Камен Георгиев с Dan Edwards. Според Камен борбата бе спряна по-рано от нужното.

Подадена е контестация, която е ориентирана към реферите за преразглеждане.

"Работя с най-хубавите съдии в света - те свирят в най-големите организации. Това ми дава успокоение да имам вяра в тяхната подготвеност. Дали са направи неточност или не - оставям на тях да си дадат мнението. Отделно аз като уредник съм препратил контестацията и към двама самостоятелни UFC съдии, които също да дадат тяхното без значение мнение. "

Шампионският дуел на Теодора Кирилова в действителност е впечатлил Георги и той показа удоволствието да работи с военен спортист като нея и непосредствено да се изправи в дуел за купа.

"Тя сподели и то безкомпромисно, че заслужава тази борба, както и купата ", приключи Георги Анадолов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР