ММА състезанието SFC 7 ще се проведе на 9-ти февруари

...
ММА състезанието SFC 7 ще се проведе на 9-ти февруари
Коментари Харесай

Владислав Кънчев: SFC 7 ще е една уникална галавечер, моята среща ще е макисмално атрактивна

ММА надпреварата SFC 7 ще се организира на 9-ти февруари в столичната зала " Арена Армеец ".

Една от най-големите и дейни професионални ММА организации у нас през последните години разгласи към този момент няколко от главните срещи и поетапно афишира още нови имена, които ще се включват в галавечерта.

През миналите дни стана ясно, че боецът с един от най-тежките удари в родния ММА, Владислав Кънчев също ще вземе присъединяване в SFC 7. Опонентът му към момента не е публично разгласен от уредниците, само че Влади знае против кого излиза и към този момент стартира подготовката си. " Почнахме да упражняваме крепко. Ходя в НСА при Борислав Божков, доста умел треньор по бокс. Треньор съм в 'Tiger Sport' и упражнявам с момчетата, те също се готвят за съревнование, " сподели Влади за MMA.BG. Краката на доста опитни бойци са се огъвали под тежките удари на Кънчев. Той обаче е подготвен да побеждава и на земя, както видяхме в последния му дуел, където той победи със събмишън.
" Противникът ми би трябвало да е доста деликатен с мен, тъй като съм се настроил единствено за победа и нищо не може да ме спре. "
Една от главните срещи на вечерта е борбата сред Камен Георгиев и Калоян Колев. Камен е един от ветераните в родния ММА и излиза против Колев, с цел да изчистят на кръга къса свада посред им.
" Тази среща е много забавна за мен, " споделя Влади. " Опитът против младостта. Калоян е добър в битката, само че не е задоволително умел. Камен мисля, че ще го надхитри в по-късните рундове. "

SFC 7 е първото огромно професионално ММА съревнование за 2019-та година и с участниците оповестени досега дава поръчка за доста атрактивни срещи, а съдейки от предните издания на шампионата, като това в " Арена Армеец " през януари, ще станем очевидци на борби, за които ще се приказва дълго по-късно.

Билетите са към този момент в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim, фитнеси " Флайс ", както и в Магазинът за спечелили на ул. Искър 16а в София. За ВИП маси - 0877345933.

Ако сте пропуснали предното издание на шампионата, вижте къс преглед на грандиозното шоу и се пригответе за идващото - 9-ти февруари, зала " Универсиада ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР