MMA състезанието ISFA: Final Conflict ще се проведе на 16

...
MMA състезанието ISFA: Final Conflict ще се проведе на 16
Коментари Харесай

Камен Георгиев готов за битка по правилата на PRIDE в Перник

MMA надпреварата ISFA: Final Conflict ще се организира на 16 ноември в Перник. Организаторите са се погрижили феновете на събитието да следят атрактивни и равностойни борби. Главното събитие на вечерта е шампионски дуел за купата на в полутежката категория на ISFA, където ще се срещнат Петър Петров и Камен Георгиев. Камен е един от най-опитните ММА бойци у нас с дълга кариера в разнообразни бойни дисциплини и мина през усилена подготовка, която обаче е била придружена и от компликации.

" Всичко е обикновено, като преди значимо събитие. Въпреки че проблемите бяха повече от нормалното: получих травма преди международното по Комбат рестлинг, контузиха се съществени спаринг сътрудници. Прехвърлях натоварването от една част на тялото на друга, правех спаринги с доста ограничавания, " показа Камен за MMA.BG

" Благодарение на това, че в " Боен клуб България " упражняват доста хора, на мястото на контузените застанаха други. Всеки в клуба оказва помощ с каквото може, по тази причина като чуя изказвания по какъв начин в България нямало задоволително спаринг сътрудници... се обливам от смях. Помагаш ли, ще ти оказват помощ! Само би трябвало да се събереш с точните хора, а да го направиш е елементарно - просто би трябвало да сте на " една вълна "!

Последната борба на Камен Георгиев бе при започване на месец октомври, където се изправи против Калоян Колев в основното събитие на SFC 9: Fast and Fury в Благоевград. Двамата си спретнаха сериозна и равностойна борба. Двубоя бе извънредно оспорван и имаше много разнопосочни мнения по отношение на правотата на съдийското решение. Камен постоянно си е поставял високи цели освен в спортните си достижения, само че и в представянето си в своите борби, по тази причина макар атрактивната среща, която нажежи ситуацията в Благоевград той не е удовлетворен до край и сигурно ще има промени в играта му по отношение на новия съперник.

" Никога не съм удовлетворен, постоянно може да се реализира повече. Но откакто 2,5 рунда се бих с травма и нанесох повече провали на съперника си, да кажем че съм леко удовлетворен. Промените са поради другият профил на съперниците ми. Докато за предходният си мач трябваше да се опълчвам на противник, който избира да натиска на клетката, актуалният е сложен с афинитет към страйкинг частта. "

В клетката на ISFA Камен ще се изправи против младия гений Петър Петров, прочут с тежки удари и жесток жанр на игра. В професионалната си кариера съумява да надделее против бойци от разнообразни краища на Европа и има доста победи с нокаут или събмишън още в първия рунд. Камен е подготвен да го посрещне и чака атрактивна среща.

" Той самичък е изявил предпочитание да се бие с мен, значи има нещо поради, " споделя Георгиев. " Концентриран съм върху личната си подготовка, неговата не е мой проблем. Търси замяна на удари - би следвало мачът да е динамичен. Преди мачове, а и освен, заобикалям да давам съответна информация за подготовката си. Всичките ми съперници допускат, вършат догадки, разузнават, само че в никакъв случай не са задоволително осведомени. Има доста псевдо-специалисти, дано им дадем опция да си чешат езиците. "

Събитието ISFA Final Conflict се обрисува много атрактивно с доста ММА дуели сред равностойни съперници. Камен с интерес ще следи и някои от другите срещи в галавечерта, която ще се организира тази събота, 16-ти ноември в зала " Борис Гюдеров " в Перник.

" Тези, които схващат от бойни изкуства, знаят за какво би трябвало да участват онлайн. На тях е ненужно да им се изяснява. Сигурни са няколко неща: моят дуел допуска динамичност - и двамата с съперника ми избираме " по-отворена " игра, а разпоредбите ще бъдат, като на именитата организация PRIDE. Ще има и още един мач за купа - в лека категория. Ще има няколко мача с чужденци, а локалния любим и играч на ръгби клуб " Валяците " - Веселин Пейчев ще запише своят трети ММА мач. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР